(Poistunut julkaisusta)

YHTEYSHENKILÖ
Pohjois-Karjalan Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Haemme nyt osaavaan joukkoomme yhteyshenkilöä. 

 

YHTEYSHENKILÖ 

Yhteyshenkilönä vastaat oman asiakassalkun aktiivisesta laaja-alaisesta hoitamisesta, asiakastyytyväisyydestä ja asiakaspidosta. Olet suunnitelmallisesti yhteydessä asiakkaisiisi puhelimitse tai muissa sähköisissä kanavissa. Olet asenteeltasi positiivinen tiimityöskentelijä ja innostut ihmisten kohtaamisesta digitaalisissa palvelukanavissa. Pidät lupauksesi ja jaksat myös tehdä hyvät taustatyöt työpöydän ääressä ennen asiakaskohtaamista ja myös sen jälkeen.

Yhteyshenkilön tärkeimmät ominaisuudet ovat tinkimätön asenne auttaa asiakasta, rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, halu heittäytyä sekä kyky oppia uutta ja uudistua. Osaat myös antaa palautetta ja ottaa palautetta vastaan sekä arvioida niin omaa kuin organisaation toimintaa rakentavasti asiakasta ajatellen. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa itsensä johtamista, yhteistyötaitoja, oman ajankäytön hallintaa ja vastuunottoa tekemisen tuloksellisuudesta. Kokemus pankkityöstä ei ole välttämätön mutta se katsotaan eduksi.   

Yksikään päivä tai asiakaskohtaaminen ei ole samanlainen: olet mukana asiakkaan elämässä ja heidän elämänsä käännekohdissa. Huolehdit siitä, että asiakkaasi saa parhaan hyödyn OP:n uusista palveluista. Hyödynnät työssäsi jatkuvasti kehittyvää tekoälyä ja työkaluja rakentaessasi henkilökohtaisuutta ja proaktiivisuutta asiakassuhteisiisi. Hoidat asiakassalkkuasi tuloksellisesti ja asiakaslähtöisesti yhteistyössä muiden tiimin jäsenten kanssa ja yli tiimirajojen. Olet yrittäjähenkinen, joustava ja rakentava työyhteisön jäsen ja sinulla on innostunut asenne tavoitteelliseen työhön.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Simo Penttinen numerossa 050 331 1651.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden osaavassa työyhteisössä ja mahdollisuuden kehittää finanssialan ammattitaitoasi voimakkaasti kehittyvässä ympäristössä. Tärkein päämäärämme on ratkaista asiakkaidemme tarpeet laadukkaasti ja kattavasti varmistaen asiakkaan tyytyväisyyden. Saat ympärillesi innostavan ja kannustavan tiimin sekä finanssialan ammattilaisten tuen. Monipuolisten henkilöstöetujemme lisäksi pystymme tarjoamaan kehittymisellesi monia mahdollisuuksia.

 

Katso lisätiedot ja hakuohjeet www.op-careers.fi -sivustolta ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 29.12. – tutustumme hakijoihin jo hakuaikana.