(Poistunut julkaisusta)

Yhteisötyöntekijä
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 01.10.2018 (päättyy 06.09.2019)
Hakuaika päättyy 26.09.2018  kello 12:00
Kuntalaispalvelut, osallisuus- ja yhteisöpalvelut, Kielotie 13 01300 Vantaa
Konserni- ja asukaspalvelut, Kuntalaispalvelut

Osallisuus- ja yhteisöpalvelut on kuntalaispalveluiden yksikkö, jonka vastuulla ovat osallisuuden edistäminen, vanhusneuvoston, vammaisneuvoston ja Svenska kommittenin toimintaan kuuluvien asioiden valmistelu ja täytäntöönpano sekä yhteisö- ja vapaaehtoistoiminta ja asukastilat. 

Etsimme yhteisö- ja vapaaehtoistoiminnan tiimiin määräaikaista yhteisötyöntekijää. Tuemme aktiivista kansalaisuutta vahvistamalla yksilön osallisuutta omassa elämässä ja ympäröivässä yhteisössä sekä laajemmin yhteiskunnassa.

Tehtäviisi kuuluu osana tiimiä Vantaan kaupungin vapaaehtoistoiminnan tukeminen ja kehittäminen, asukastilojen toiminnan ja yhteisötyön kehittäminen ja toteuttaminen, paikallisen kansalaistoiminnan ja moniammatillisen viranomaistyön vahvistaminen.

Olet innostunut ja innostava tiimityöntekijä, joka tarttuu empimättä mitä erilaisempiin haasteisiin. Kykenet itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Liikut suvereenisti järjestöjen, kansalaisaktivismien, vapaaehtoistoimijoiden ja verkostojen maailmassa ja tunnet kunnallishallinnon pelisääntöjä. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja osaat viestiä erilaisissa kanavissa.

Tehtävä antaa monipuolisen mahdollisuuden kehittää ja kehittyä.

Työ tapahtuu pääsääntöisesti kuntalaispalveluiden hallinnossa ja asukastiloissa ja edellyttää liikkumista eri toimipaikoissa ja verkostoissa. Työhön sisältyy jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä.

Vantaa on monimuotoinen ja alueiltaan elinvoimainen kotikaupunki, jossa kaikilla on mahdollisuus sujuvaan arkeen, viihtymiseen ja yhteisöllisyyteen sekä täysivaltaiseen elämään. 

Kuntalaispalvelut on Vantaan kaupungin tulosalue, joka kuuluu konserni- ja asukaspalveluiden toimialaan. Kuntalaispalvelut järjestää asiakasta lähellä olevia neuvonta- ja asiointipalveluja, huolehtii alueellisesta toiminnasta ja yhteisötyöstä, valmistelee terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä avustuksia sekä vastaa järjestötilojen toiminnallisesta hallinnoinnista.

Kuntalaispalveluiden tehtävänä on tehdä kaupungin palvelut ja päätöksenteko helposti lähestyttäväksi sekä edistää osallisuustyötä kaikkien toimialojen kanssa. 

Kelpoisuusehto:  Soveltuva korkeakoulututkinto.

Lisäksi edellytämme: Kokemusta kansalais- ja vapaaehtoistoiminnasta ja ryhmien ohjauksesta.

Luemme eduksi: Osallistavien työmenetelmien hallitsemisen sekä kokemuksen monimuotoisessa työyhteisössä työskentelystä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Yleistyöaika

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 7-83-18