(Poistunut julkaisusta)

Yhteisöpäällikkö, kauppakeskus Chydenia, Kokkola
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Etsimme Kokkolan Chydenia kauppakeskukseen yhteisöpäällikköä, joka vahvistaa kauppakeskustoimijoiden asiakaslähtöistä ajattelua sekä sitouttaa heidät yhteiseen tavoitteeseen.

Yhteisöpäällikön tehtävänä on edistää yhteisöllisyyttä ja avointa vuorovaikutusta kauppakeskustoimijoiden kesken. Tehtävään kuuluu myös markkinoinnin vuosisuunnittelu, sidosryhmäyhteistyö sekä tapahtumien organisoiminen. Oletko sinä juuri tämä henkilö?

Tässä työssä sinulle annetaan vapaus ja vastuu viedä kauppakeskusta eteenpäin ja kehittää sen yhteisöllisyyttä. Omalla aktiivisella toiminnallasi varmistat kauppakeskuksessa toimivien yritysten menestymisen edellytykset, ja olet kauppakeskuksen kasvot ja sydän, joka saa kauppakeskuksen sykkimään. Suunnittelet ja rakennat elämyksiä, jotka saavat asiakkaat tulemaan uudelleen ja uudelleen.

Toivomme, että sinulla on oikeanlainen asenne ja selkeä näkemys siitä, miten kauppakeskusta tulisi kehittää ja markkinoida. Olet hyvä kommunikoimaan, luomaan suhteita ja ymmärrät digitaalisen markkinoinnin merkityksen kauppakeskuksen menestymisessä. Hoidat tehtävääsi itsenäisesti mutta tukenasi on kokenut kauppakeskusjohtamisen ja markkinoinnin tiimi.

Aloitko jo suunnitella työhakemuksen lähettämistä? Hienoa! Tahdomme tutustua sinuun, joten laita hakemuksesi ja CV:si meille jo tänään, mutta viimeistään 11.10.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana niiden saapumisjärjestyksessä. Valinta tehtävään pyritään tekemään lokakuun aikana. Tehtävässä aloitus on sovittavissa jo marraskuun alkuun tai viimeistään joulukuulle.

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, ota rohkeasti yhteyttä. Kysymyksiin antaa vastauksia Baronan aluepäällikkö Tapani Pura numerosta 050 506 5280.