Yhteisökoordinaattori/Työllisyys- ja kasvupalvelut
Tampereen kaupunki, Työllisyys- ja kasvupalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2021

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut ovat osa elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualuetta. Tuotamme tavoitteellisia, yksilöllisiä ja työelämälähtöisiä kumppanuuteen perustuvia palveluita työnhakija- ja yritysasiakkaille. Tavoitteenamme on kehittää työnhakijoiden osaamista ja työelämätaitoja sekä edistää työnantajien osaavan työvoiman saatavuutta Tampereella ja Pirkanmaalla. Lisäksi koordinoimme Tampereen kaupungin maahanmuuttotyötä sekä kansainvälisten osaajien houkutteluun liittyviä yrityspalveluita. Kasvupalvelukokonaisuuteen kuuluu myös Tampereen kaupungin yritys- ja työnantajapalvelujen järjestäminen ja kehittäminen.

Haemme joukkoomme yhteisökoordinaattoria määräaikaiseen toimeen alkaen sopimuksen mukaan 30.6.2023 saakka.

Yhteisökoordinaattori:
- Vastaa Platform6:n 2. kerroksen tilan ylläpidosta ja palveluista sekä palveluiden ja tapahtumien koordinoinnista/järjestämisestä.
- Tarjoaa Platform6 startup -talossa toimiville alkavan vaiheen startup-tiimeille (osaajatiimeille) mahdollisimman asiakaslähtöisen toimintaympäristön.
- Koordinoi osaajatiimien houkuttelua ja palveluita.
- Kerää ja hallinnoi osaajatiimeihin liittyvää tietoa, kartoittaa osaajatiimien palvelutarpeita ja suunnittelee sekä kehittää kartoituksen perusteella palvelukokonaisuuksia.
- Koordinoi osaajatiimien, palvelutuottajien ja startup-talon operaattorin välistä yhteistyötä ja vuorovaikutusta.
- Edistää osaajatiimien ja startup-yritysten kiinnittymistä osaksi alueen kasvuekosysteemejä.

Tehtävään liittyy myös
-Aktiivinen vuorovaikutus alueen muiden toimijoiden kanssa.
-Verkostoituminen yrittäjyystoimijoiden sekä palvelutuottajien kanssa ja osaajatiimitoiminnan tunnettavuuden lisääminen
- Toimiminen kiinteässä yhteistyössä kaupungin muiden yrityspalveluita järjestävien ja tuottavien ryhmien kanssa ja alueellisen yhteistyön tekeminen startup-taloon liittyen.
- Yhteisöjen hallinnan parhaiden käytäntöjen tunnistaminen ja soveltaminen ratkaisukeskeisesti.
Tehtävä voi sisältää myös muita yrittäjyyden toimintakenttään kuuluvia tehtäviä henkilön omien vahvuuksien ja kiinnostusten mukaan.

Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset ratkaisukeskeisiä asiakaspalvelutaitoja, palveluhenkisyyttä sekä valmennuksellista otetta. Näiden lisäksi tehtävässä tarvitaan yhteistyö-, organisointi- ja kehittämiskykyä, kykyä toimia ennakoivasti käytännön operatiivisissa järjestelyissä sekä kykyä nähdä yhteyksiä eri organisaatioiden ja ihmisten välillä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto sekä englannin ja suomen kielen hyvä taito. Platform6-talossa työskennellään englannin kielellä.

Tehtävä edellyttää kokemusta yhteisölähtöisestä toimintatavasta, jossa verkostojen rakentamisen kulttuurin edistäminen ja brokerointi ovat jokapäiväistä toimintaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös alkuvaiheen yrittäjien ja yrittäjiksi aikovien palvelutarpeiden tuntemusta.

Arvostamme näyttöjä asiakaslähtöisistä kohtaamisista ja verkostoissa toimimisesta ja kokemusta yrittäjille suunnattujen tapahtumien ja palveluiden järjestämisestä. Startupeissa, alkavan vaiheen yrittäjätiimissä tai startup-yhteisössä työskentely katsotaan eduksi. Arvostamme sijoittajatoiminnan ja startup-kulttuurin tuntemusta sekä julkisiin hankintoihin liittyvää osaamista. Lisäksi arvostamme Tampereen kaupunkiseudun työmarkkinoiden ja elinkeinoelämän tuntemusta.

Tehtävässä käytämme 6 kuukauden koeaikaa.

Pyydämme, että liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn.

Lisätietoja tehtävästä antavat kasvupalvelujen palvelupäällikkö Elina Wallin, puh. 041 730 2919 (aikavälillä 28-30.12.2021 ja 10-14.1.2022), ja erityisasiantuntija Vesa-Matti Ruottinen, puh. 041 730 9258 (aikavälillä 31.12.2021-5.1.2022), etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 28.1.2022. Hakuaikaa on jatkettu ja jo tulleet hakemukset otetaan haun jatkuessa huomioon.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa kasvupalvelujen palvelupäällikkö Elina Wallin, puh. 041 730 2919, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1540128
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa, Tampere