(Poistunut julkaisusta)

Yhteisödiakoniksi Kallioon
Helsingin seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2020

Kallion seurakunnassa avautuu diakoniatyöntekijän viransijaisuus ajalle 1.8.2020-31.3.2022. Täytämme tehtävän yhteisödiakonin painotuksella.
Etsimme Sinua, joka haluat tehdä yhdessä, innostaa yhteiseen vastuuseen ja näet eniten apua tarvitsevat.
Työntekijän keskeisenä tehtävänä on koordinoida vapaaehtoisia toimijoita ja vahvistaa osallisuutta seurakunnassa. Seurakuntalaisuuden vahvistaminen on Kallion seurakunnan strateginen kehittämiskärki toimintavuonna. Diakoni järjestää yhtenä toimijana yhteisöruokailuhankkeessa Alppilan kirkolla. Tehtävään kuuluu myös muita diakoniatyön tehtäviä vahvuuksien ja tarpeen mukaan.
Edellytämme tavoittavan ja etsivän työotetta sekä tahtoa mahdollistaa monenlaisten ihmisten toimijuus seurakunnassa. Kokemus projekteista katsotaan eduksi. Tarvitsemme organisointikykyä ja taitoa innostaa muut mukaan. Arvostamme diakonian ammattiosaamisen lisäksi vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja, kehittävää työotetta sekä avointa ja kokeilevaa mieltä.
Työskentelet osana Kasvun moniammatillista tiimiä. Seurakunnassamme diakoniaa tekevät kaikki reilu 40 työntekijää ja diakoniatyöntekijöitä on kehittämisestä vastaavan johtavan diakoniatyöntekijän ja Sinun lisäksesi neljä.
Tehtävään valittavalta edellytetään kirkkohallituksen päätöksen mukaista diakonian viran kelpoisuutta (Kirkon säädöskokoelma nro 124). Eduksi katsotaan myös muu seurakuntatyötä tukeva koulutus.
Palkkaus sijoittuu vaativuusryhmään 503. Mikäli tehtävään valitulla on esimerkiksi teologin maisterin tai kanttorin tutkinto, tehtävänkuvaa ja vaativuusryhmää voidaan tarkastella ja muokata tämän mukaisesti. Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Sijaisuudessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitulta vaaditaan hyväksyttävä lääkärintodistus, ja hänen tulee olla Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.
Tiedusteluihin vastaa tavoitealueen johtava pappi Laura Huovinen pe 24.4. kello 13-15 välillä p. 050 464 5845 tai johtava diakoniatyöntekijä Anne Mäki-Kokkila ti 28.4. kello 13-15 välillä p. 050 380 3282.
Sähköiset hakemukset tulee toimittaa KirkkoHR-järjestelmän kautta 30.4. kello 14 mennessä. Haastatteluajat sovitaan hakuajan päätyttyä ja haastatteluun kutsuttaviin otetaan erikseen yhteyttä. Valinta tehdään seurakuntaneuvostossa 8.6.