(Poistunut julkaisusta)

Yhteiskunnallisen työn pastori
Lahden seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2018

Lahden seurakuntayhtymä hakee

Yhteiskunnallisen työn pastoria 1.4.2019 alkaen

Yhteiskunnallisen työn pastorin tehtävänä on herättää yhteiskunnallista vastuuta seurakunnassa ja yhteiskunnassa. Hän toimii yhteiskunnallisten ja sosiaalieettisten kysymysten asiantuntijana Lahden seurakuntayhtymässä sekä kirkon edustajana eri yhteiskuntayhteyksissä. Hänen tehtävänään on rakentaa kirkon yhteyksiä työ- ja elinkeinoelämään sekä toimia työpaikkapappina. Yhteiskunnallisen työn pappi johtaa Lahden seurakuntayhtymän yhteiskunnallisen työn tiimiä. Hän toimii poliisipappina ja koordinoi Lahden seurakuntayhtymän ympäristötyötä.

Viran pätevyysvaatimuksena on teologinen loppututkinto ja pappisvihkimys. Arvostamme itsenäistä ja joustavaa työotetta sekä kykyä yhteistyöhön moniammatillisessa työyhteisössä ja organisaatioiden välisen yhteistyön rakentamiseen. Hakijan tulee olla Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Virka tulee ottaa vastaan 1.4.2019. Virka kuuluu vaativuusryhmään 602. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Hakijan tulee kutsuttaessa varautua haastatteluun 15.1.2019.

Sähköinen hakemus tulee toimittaa 4.1.2019 klo 12.00 mennessä.