(Poistunut julkaisusta)

Yhdistelmätyöntekijä - työllisty perehdytyksen kautta päiväkotiin
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Hei!

Etsitkö päivätyötä ruokapalvelu- ja siivousalalta, mutta sinulla ei ole alan koulutusta eikä riittävästi työkokemusta? Innostaako sinua ajatus merkityksellisestä ja monipuolisesta työstä päiväkotien keittiö- ja siivoustehtävissä? Jos vastasit kysymyksiimme kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Me Seuressa haemme juuri nyt yhdistelmätyöntekijöitä keikkailemaan päiväkodeissa Helsingissä ja perehdytämme tehtävästä kiinnostuneita työnhakijoita. Toivomme, että sinulla olisi jonkin verran työkokemusta keittiötyöstä ja tunnet ylläpitosiivouksen perusteet. Aikaisempi kokemus siivouksesta ei ole kuitenkaan välttämätöntä vaan tärkeintä on, että olet kiinnostunut työskentelemään yhdistelmätehtävissä ja oppimaan uutta.

Perehdytys järjestetään helmikuussa viikoilla 6-7. Perehdytys koostuu kahdesta teoriapäivästä Seuren toimistolla ja kahden päivän harjoittelusta päiväkodissa. Perehdytyksen jälkeen sinulla on mahdollisuus työskennellä Seuressa yhdistelmätyöntekijänä.

Seuressa voit työskennellä joustavasti oman aikataulusi ja elämäntilanteesi mukaan. Yhdistelmätyöntekijän keikkoja on tarjolla runsaasti. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin, pääsääntöisesti klo 7–16 väliselle ajalle. Suurin osa työsuhteista on 1-5 päivän pituisia keikkoja, mutta myös pidempiä määräaikaisia työsuhteita on tarjolla.

Tässä vielä tiivistettynä se, mitä toivomme sinulta:
- Olet kiinnostunut keittiö- ja siivoustyön yhdistelmästä päiväkotiympäristössä ja sinulla on mahdollisuus työskennellä arkipäivisin.
- Sinulla on jonkin verran työ- tai harjoittelukokemusta keittiötyöstä. Tunnet ylläpitosiivouksen perusteet tai olet kiinnostunut perehtymään päiväkotisiivoukseen.
- Toimit työyhteisön jäsenenä aktiivisesti ja luot olemuksellasi positiivista ilmapiiriä ympärillesi.
- Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito.

Onhan sinulla myös:
- Hygieniapassi.
- Ennen perehdytystä sinun tulisi esittää meille salmonellatodistus.

Tässä vielä yhdistelmätyöntekijän perehdys ja keikkailevan yhdistelmätyöntekijän työsuhde pähkinänkuoressa:
- Perehdytys järjestetään helmikuussa viikoilla 6-7 Seuren toimistolla ja sovitussa päiväkodissa.
- Perehdytysajalta ei makseta palkkaa.
- Onnistuneesti suoritetun perehdytyksen jälkeen pääset työskentelemään Seuressa yhdistelmätyöntekijänä.
- Yhdistelmätyöntekijän peruspalkka on 12,26 €/t.

Kiinnostuitko? Hienoa! Hakemuksen pääset täyttämään tästä: https://seure.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=1854

Arvostamme, että täytät hakemuksesi huolellisesti. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän tehtävään ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut perehdytykseen. Mikäli sinulla on kysyttävää, vastaamme mielellämme. Meidät tavoitat sähköpostitse osoitteesta rekrytointi@seure.fi