(Poistunut julkaisusta)

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajia pitkäaikaiseen työsuhteeseen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Onko sinulla kokemusta yhdistelmäajoneuvonkuljettajana toimimisesta? Pidätkö ratin takana istumisesta? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle töitä tarjolla!

Haemme YHDISTELMÄAJONEUVONKULJETTAJIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Keski-Pohjanmaan alueelle.

Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia kuljetusalan ammattilaisia. Toivomme, että sinulla on alan kokemusta sekä kiinnostusta kuljettajan töitä kohtaan. Sinulla tulee olla kuljettajan ammattipätevyys. Työ on aluksi kokoaikainen vuokratyösuhde, mutta myöhemmin on mahdollisuus myös vakinaistamiseen asiakkaamme kirjoille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen. Ennen kaikkea haemme reipasta hyvän asenteen omaavaa henkilöä!

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit täydentää sähköistä hakemustasi liittämällä siihen CV:si. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi