(Poistunut julkaisusta)

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajia pitkäaikaiseen työsuhteeseen, Hämeenlinna
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020
Etsimme YHDISTELMÄAJONEUVONKULJETTAJIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakkaallemme Hämeenlinnaan!

Tässä tehtävässä pääset työskentelmään yritykseen, joka on erikoistunut kappaletavaran ja elintarvikkeiden kuljettamiseen. Yrityksellä on maan johtava yksityinen kuljetusjärjestelmä. Työllistyt yritykseen, jonka arvot perustuvat asiakaslähtöisyyteen, perheyrittäjyyteen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen päivätyö. Koeajan jälkeen henkilö siirtyy tilaajayrityksen palkkalistoille. Tarjolla on monenlaisia työtehtäviä hakijan osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Töitä on tarjolla päivisin, öisin, arkisin ja viikonloppuisin.

Etsimme kuljettajia, joilla on jo kokemusta kappaletavara ja/tai elintarvikekuljetuksista sekä asiakaspalveluasennetta. Toivomme sinulta taloudellista ja turvallista ajotapaa sekä kuorman että kaluston huolellista hallintaa. Arvostamme suuresti reipasta asennetta työhön.

Tehtävä edellyttää kuljettajan ammattipätevyyttä. Eduksi katsomme voimassa olevan ADR-ajoluvan sekä työturvallisuuskortin.

Tarjoamme tehtävään työvaatteet ja -kengät, työterveyshuollon, perehdytyksen tehtävään ja joukon ammattikuljettajia työkavereiksi. Hae meille! Meillä palkkapäiväsi voi olla halutessasi joka perjantai Hetipalkka-mallin ansiosta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Kähkönen sähköpostitse: tarja.kahkonen@hryhtiot.fi.

Innostuitko? Hienoa! Hae tehtävään HR-yhtiöiden kotisivujen kautta.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.

Avainsanat: kuljettaja, kuljetusala, kuljetus, kappaletavara.