(Poistunut julkaisusta)

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajia Kaakkois-Suomen alueelle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Etsitkö kuljetusalalta vakituista työsuhdetta? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nyt nimittäin asiakasyrityksellemme Yhdistelmäajoneuvonkuljettajia Kaakkois-Suomen alueelle!

Kyseessä on raskaspolttoöljykuljetukset, joten tehtäviin vaaditaan voimassoleva ADR-ajolupa. Odotamme sinulta kuljetusalalta vankkaa kokemusta sekä sujuvaa Englanninkielen taitoa.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakavaraisessa kuljetusalan yrityksessä ja mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen.

Hyppää kyytiin ja kulje kanssamme kohti vakaata työsuhdetta! Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Kutsumme haastatteluun jo hakuajalla, joten toimithan ripeästi.

Lisätietoja voit tiedustella Personalhusetilta numerosta p. 029 3231446 / miia.tarvainen@personalhuset-sg.com

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset-sg.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi