Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

YHDISTELMÄAJONEUVONKULJETTAJA

Etsimme Stena Recyclingille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen henkilöä, joka tulee toimimaan yhdistelmäajoneuvokuljettajan- ja nosturiautonkuljettajan tehtävissä. Työsopimus tehdään suoraan Stena Recylcingin ja valittavan henkilön välillä, mutta rekrytointia hoitavat yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalvelut ja Stena Recycling. Hakemukset ja mahdolliset yhteydenotot käsittelee Eezy Henkilöstöpalvelut työkuormituksen pienentämiseksi.

Stena Recycling Oy kuuluu ruotsalaiseen Stena Metall -konserniin. Stena Recyclingilla on noin 200 laitosta Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Puolassa. Tarjoamme laajan ja kehittyvän valikoiman kierrätyspalveluita. Keräämme ja kierrätämme kaikentyyppistä jätettä kuten rautaa ja metalleja, vaarallisia jätteitä, sähkö- ja elektroniikkaromua sekä muita jätteitä. Suomessa toimimme 15 paikkakunnalla, liikevaihtomme on noin 100 miljoona euroa vuodessa ja meitä stenalaisia on noin 140. Lue lisää: www.stenarecycling.fi.

----------

Mitä etsimme ja odotamme:

Etsimme henkilöä, jolla on erinomainen asenne työntekoa kohtaan. Valittava henkilön työtehtävinä tulevat olemaan romunoudot asiakkailta nosturiautolla (koura-auto), runkokuljetukset, vaihtolavakuljetukset sekä tarvittaessa ajoneuvojen huollot ja pienet remontit. Lisäksi tarpeen mukaan työtehtäviin kuuluvat auttaminen Seinäjoen yksikön metallikierräytsmateriaalien vastaanotossa ja käsittelyssä. Odotamme hakijoilta hyviä asiakaspalvelutaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä voimassa olevat kuljettajan ammattipätevyydet. Eduksesi on tuntemus metallikierrätysmateriaaleista sekä aikaisempi kokemus puutavaranosturin käytöstä. Työajat tehtävässä ovat vaihtelevia, mutta pääsääntöisesti viikonloput ovat vapaita.

Voit myös kurkata videon (kesto 1,5 min)

https://www.youtube.com/watch?v=sCZVKt6ZVas

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan kokoaikaisen työn asiakasyrityksessämme. Perehdytys alkaa hyvissä ajoin, jotta valittu henkilö on valmis itsenäiseen työhön viimeistään huhtikuun alussa.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi oheisesta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Täytä hakulomakkeen tiedot ja halutessasi liitä mukaan.

Hakuaika päättyy 31.1.2022.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Rami Korpi
Yhteyspäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 443 1853
rami.korpi@eezy.fi

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547586
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki