(Poistunut julkaisusta)

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja
Go On Raahe

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Korsu Oy on vuonna 1923 perustettu raahelainen yritys. Korsu Oy kuljettaa kuiva-aineita, kontteja sekä vaihtolava- ja erikoiskuljetuksia monipuolisella kalustollaan. Yrityksen toiminta ulottuu Suomen lisäksi Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan.

Haemme asiakasyrityksellemme Korsu Oy:lle YHDISTELMÄAJONEUVONKULJETTAJAA. Työtehtäviisi kuuluvat konttikuljetukset puoliperävaunuyhdistelmällä Kokkolan seudulla, asemapaikka on Kokkola. Purku tapahtuu auton omaa kompressoria käyttäen.

Edellytämme BCE-ajokorttia, ADR-ajolupaa ja voimassa olevaa ammattipätevyyttä. Sinulla tulee olla myös voimassa oleva työturvallisuuskortti, mielellään myös digitaalinen ajopiirturikortti.

Etsimme vastuulliseen tehtävään luotettavaa kuljettajaa, joka hoitaa tehtävänsä tarkkuudella ja huolellisesti.

Jätä hakemuksesi linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.