(Poistunut julkaisusta)

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2020
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia yhdistelmäajoneuvonkuljettajia lomansijaisuuksiin syksyyn saakka. Työ saattaa jatkua tämänkin jälkeen.
Odotamme sinulta
Odotamme henkilöiltä huolellista ajoneuvon ja kuljetettavan tavaran käsittelyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä asiakasystävällistä käytöstä. Työaikojen suhteen olet tarvittaessa joustava, koska kuljetusalalla työajat ovat vaihtelevia.

Edellytämme kuljettajatutkintoa, E-korttia, voimassa olevaa ammattipätevyyttä, ADR-ajolupaa ja digipiirturikorttia sekä käytännön ajokokemusta yhdistelmäajoneuvolla ja/tai kuorma-autolla. Vaihtolava- ja nosturikokemus katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Asiakasyrityksemme tarjoaa ajanmukaisen ajokaluston ja monipuolisen tehtäväkentän kuljetusalalla sekä mukavan työporukan.

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemuksesi pian os. www.vmp.fi tai jos sinulta jo löytyy asiointiprofiili VMP:llä, niin käythän päivittämässä tietosi ajan tasalle ja soita toimistollemme puh. (05) 535 4344. Liitä hakemukseesi CV tai kerro hakemuksessasi muulla tavoin aiemmat työkokemuksesi.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu
liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Kesto
arviolta 5 kk
Lisätietoja
Heidi Lehtinen, heidi.lehtinen@eezy.fi, 0440 450 812
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 13.04.2020 mennessä.