(Poistunut julkaisusta)

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2020

Haemme asiakkaallemme YHDISTELMÄAJONEUVONKULJETTAJAA.

Tehtävässä hoidat vaihtolavojen tyhjennyksiä ja maa-ainesten kuljetuksia. Odotamme sinulta vankkaa kokemusta alalta, sekä reipasta työotetta. Työssä vaadittavat pätevyydet: Tieturva 1, Työturvallisuus, Ammattipätevyys ja Digikortit, CE-ajokortti. 

Työ on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan kirjoille.

Jos kiinnostuit tehtävästä, hae meille heti. Haastattelut alkavat jo hakuaikana ja tehtävään tullaan palkkaamaan tekijät pikaisesti. Täytä hakemus palkkatoiveineen osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!