(Poistunut julkaisusta)

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa lomansijaisuuksiin syksyyn saakka. Työ voi hyvin mahdollisesti jatkua tämänkin jälkeen.
Odotamme sinulta
Odotamme henkilöiltä huolellista ajoneuvon ja kuljetettavan tavaran käsittelyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä asiakasystävällistä käytöstä. Työaikojen suhteen olet tarvittaessa joustava.

Edellytämme kuljettajatutkintoa, E-korttia, voimassa olevaa ammattipätevyyttä, ADR-ajolupaa ja digipiirturikorttia sekä käytännön ajokokemusta yhdistelmäajoneuvolla ja/tai kuorma-autolla. Vaihtolava- ja nosturikokemus katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Asiakasyrityksemme tarjoaa ajanmukaisen ajokaluston ja monipuolisen tehtäväkentän kuljetusalalla sekä mukavan työporukan.

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemuksesi pian os. www.vmp.fi tai jos sinulta jo löytyy asiointiprofiili VMP:llä, niin käythän päivittämässä tietosi ajan tasalle ja soita toimistollemme puh. (05) 535 4344. Liitä hakemukseesi CV tai kerro hakemuksessasi muuten aiemmat työkokemuksesi.
Kesto
syyskuun loppuun, mahdollisesti pidempään
Lisätietoja
Kirsi Lantta, mari.palojarvi@vmp.fi, (05) 535 4344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.06.2019 mennessä.