(Poistunut julkaisusta)

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.

Haemme nyt asiakasyritykselle YHDISTELMÄAJONEUVONKULJETTAJAA!

 

Asiakasyrityksemme on logistiikka- ja kuljetuspalveluita sekä huolintaa ja varastointipalveluja tarjoava vakavarainen suomalainen yhtiö. Yhtiö pyrkii edistämään asiakkaan liiketoimintaa tarjoamalla mahdollisimman sujuvasti ja kustannustehokkaasti toimivat logistiikkaratkaisut.

 

Tehtävässä ajat kappaletavara ajoja ja elintarvikekuljetuksia pääosin Etelä-Suomen alueella.

 

Työt suoritetaan pääosin arkisin.

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan (mahdollisimman pian).

 

Hakijoilta edellytetään tarvittavia pätevyyksiä tehtävän suorittamiseen (voimassa oleva ammattipätevyys, kuljettajakortti ja tieturvakortti, CE-ajokortti, digikortti). Tehtävä voidaan räätälöidä hakijan taustan mukaiseksi, joten toivomme hakemuksia niin kokeneilta kuljetusalan ammattilaisilta kuin myös vastavalmistuneilta kuljetusalan tulevilta ammattilaisilta. Älä siis jätä hakematta tehtävään, vaikka kokisit että et ole riittävän kokenut. Hyvä asenne on hakijan tärkein ominaisuus!

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pian oheisen linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 040 689 3200.