(Poistunut julkaisusta)

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Etsimme nyt luotettavaa ja tarmokasta

YHDISTELMÄAJONEUVONKULJETTAJAA

Kokoaikaiseen työsuhteeseen Raaseporin yksikön toiminta-alueelle.

Valittavalta kuljettajalta tulee löytyä CE-ajokortti, voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys. Digipiirturi-, tieturva- ja työturvakortit laskemme eduksesi. Arvostamme aikaisempaa ajokokemusta sekä alan koulutusta. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja merkityksellisen työn osana hyvää työporukkaa.  Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Hakuaika päättyy 13.5. mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.  Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.