(Poistunut julkaisusta)

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja Säkylään
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

Värväämme töihin ammattitaitoisen yhdistelmäajoneuvonkuljettajan Säkylään jauhesäiliöauton rattiin. Työtä tehdään viikko töitä, viikko lepoa menttaliteetillä. ADR-lupaa ei tarvita. 

TYÖTEHTÄVÄ: Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 27800 Säkylä
TYÖN KESTO: Aloitus sopimuksen mukaan / mahdollisimman pian, kesto 6 kuukautta jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä yrityksen kirjoille. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Ammattipätevyys ja yhdistelmäkortti
-Työturvallisuuskortti
-Taitoa asiakaspalveluun
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

-Aija Anttila, 040 160 2690 tai aija.anttila@varvaamo.fi

Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna. Myös toimistolla tapahtuvat haastattelut järjestämme niin, ettei kenenkään terveys vaarannu.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.