(Poistunut julkaisusta)

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja (Raasepori)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Haemme asiakasyrityksellemme yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa kappaletavarajakeluun. Kaluston asemapaikka on Raaseporissa.

Edellytämme hakijalta CE-ajokorttia, ammattipätevyyttä ja ADR-lupaa. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme jonkin verran aikaisempaa työkokemusta yhdistelmäajoneuvon kuljettamisesta. Etsimällämme henkilöllä on reipas, oma-aloitteinen sekä fyysistä työtä pelkäämätön asenne.

Työtä tehdään päivävuorossa maanantaista perjantaihin, ja kuljetuksia tehdään Raaseporista käsin Turkuun, Tampereelle ja Helsinkiin. Työtehtäviin kuuluu kappaletavarajakelun lisäksi lastaamista ja noutamista. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan.

Tarjoamme työpaikan pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja rekrytointikonsultti Roosa Huovinen p. 050 411 0740. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.