(Poistunut julkaisusta)

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja (pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme luotettavaa ja oma-aloitteista yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu kaupanjakelua ja myös muita erilaisia kuljettajan työtehtäviä. Työtä tehdään kokoaikaisesti ja työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville, mutta myös ilta- ja yövuorot kuuluvat työnkuvaan.

Edellytämme hakijalta CE-ajokorttia sekä voimassa olevaa ammattipätevyys- ja työturvallisuuskorttia. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä, alan koulutuksen ja ADR-kortin. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulla on reipas ja oma-aloitteinen ote työntekoa kohtaan. Odotamme sinulta myös hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen.

Kiinnostuitko? Kannattaa toimia nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydettyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä tai sopia ajan etähaastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalle, p. 050 411 0273. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 9-15.