(Poistunut julkaisusta)

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, Korsu Oy
Korsu Oy/ Go On Raahe

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2019
Korsu Oy on vuonna 1923 perustettu raahelainen yritys. Korsu Oy suorittaa kuiva-aineiden säiliökuljetuksia, konttikuljetuksia sekä vaihtolava- ja erikoiskuljetuksia monipuolisella kalustollaan. Yrityksen toiminta ulottuu Suomen lisäksi Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Korsu Oy:lle YHDISTELMÄAJONEUVONKULJETTAJAA. Työsuhde on alkuun määräaikainen, jonka jälkeen hakijalla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessä. Työtehtäviisi kuuluu konttikuljetukset pääsääntöisesti Pohjanmaan alueella ja asemapaikka on Kokkola.

Edellytämme hakijalta:
- BCE-ajokorttia ja voimassa olevaa ammattipätevyyttä
- Reipasta ja tunnollista työskentelyasennetta.

Voimassa oleva työturvallisuuskortti luetaan eduksi.

Tunnistitko itsesi? Täytäthän hakemuksen pikaisesti, koska aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa Essi Kalajanniska, 0405090658, essi.kalajanniska@go-on.fi

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan.
Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan, etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.