(Poistunut julkaisusta)

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja (kesätyö)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Haemme asiakkaallemme Kuopioon yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa kesälomien tuuraukseen.
Työt alkavat toukokuussa ja jatkuvat elokuun loppuun saakka. Työtä on kokopäiväisesti.

Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää kuljettajaa, jolla on jo kokemusta täysperävaunun kuljettamisesta sekä kokemusta nosturin käytöstä, kuormasuunnittelusta ja ajoreittien suunnittelusta ja toteutuksesta.
Kuljetettavana on mm. lannoitteita, rehuja ja tukkeja.

Jos olet etsimämme kokemusta omaava ja itsenäiseen, vastuulliseen ajoon kykenevä kuljettaja ja etsit kesäksi töitä, niin jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.