(Poistunut julkaisusta)

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja jakelutehtäviin
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Etsimme nyt kuljetusalalla toimivalle asiakasyrityksellemme

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa jakelutehtäviin

Työ koostuu yhdistelmäajoneuvonkuljettajan tehtävistä pääkaupunkiseudulla. Työnkuva pitää sisällään monipuolisia kuljetuksia, joihin kuuluvat myös jakelutehtävät. Työtehtävä on pitkäaikainen ja aloitus on sovittavissa valitun henkilön kanssa.

Toivomme hakijoilta

- Aikaisempaa kokemusta raskaan kaluston kuljettajan tehtävistä
- Aikaisempaa kokemusta jakelutehtävistä
- CE-ajokorttia sekä kuljettajan ammattipätevyyttä
- Oma-aloitteista ja asiantuntevaa asennetta työhön
- Pääkaupunkiseudun tuntemusta

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Yhdistelmäajoneuvokuljettajia jakelutehtäviin. Lisätietoja saat konsultiltamme: info.tampere@temp-team.f tai 0207 414 852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.