(Poistunut julkaisusta)

Yhdistelmäajoneuvon kuljettaja - KV-Koneurakointi Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

KV-Koneurakointi Oy on jo yli 30 vuoden kokemuksella teiden kunnossapito- ja puhdistustöihin, kuljetuksiin sekä kaivuutöihin erikoistunut yritys. Yrityksen kulmakivinä toimivat laadukas ja joustava asiakaspalvelu niin suurille kuin pienille toimijoille.

Oletko kuljetusalan ammattilainen ja etsit pidempiaikaista työsuhdetta Turun seudulla?

Etsimme KV-Koneurakointi Oy:lle pitkään työsuhteeseen yhdistelmäajoneuvon kuljettajaa Turkuun!

Sinulta tulee löytyä CE-ajokortti, digipiirturi ja kuljettajan ammattipätevyys sekä työ- ja tieturvakortti. Lisäksi sinulla tulee olla kokemusta vastaavasta työstä (täys- tai puoliperävaunusta).

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai soita suoraan Kaisalle 0102306526. 

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 100€!

Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/