YHDISTELMÄAJONEUVON KULJETTAJA KOKKOLAAN
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021

Henning Huldén & söner on perinteikäs infra-alan yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Alavetelissä Pohjanmaalla. Vakaalla pohjalla toimiva, melkein 40-vuotias perheyritys työllistää tällä hetkellä nelisenkymmentä henkilöä ja toiminta on kasvanut jatkuvasti. Huldén & Söner haluaa aina palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla ja se onkin tuonut yritykselle paljon mahdollisuuksia myös kotikunnan ulkopuolelta. Kokemus, joustavuus, palvelu, suoraselkäisyys sekä päättäväisyys ovat sanoja, jotka kuvaavat yritystä hyvin.

 Toiminnan laajentuessa etsimme nyt yritykselle YHDISTELMÄAJONEUVON KULJETTAJAA Kokkolan seudulle.

 Haemme asiakasyrityksellemme osaavaa sekä ammattitaitoista yhdistelmäajoneuvon kuljettajaa soran ajoon kasettiautolla. Tehtävään valittavalta henkilöltä vaaditaan asianmukaista ajokorttia sekä voimassa olevaa ammattipätevyyttä.

 Odotamme hakijoilta kokemusta vastaavanlaisista töistä vähintään parin vuoden ajalta. Eduksi katsotaan hyvä asenne työn tekemiseen,  kyky omatoimiseen työhön sekä kokonaisuuksien hahmottaminen ja looginen toiminta työn parissa. Työssä selviämisen edellytyksenä on myös joko suomen- tai ruotsinkielen suullinen sekä kirjallinen osaaminen.

Työ tapahtuu Kokkolan, Kruunupyyn sekä lähikaupunkien alueilla ja työaika rajoittuu päiväajalle.

Tarjoamme valitulle henkilölle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, jonka koeaika suoritetaan Eezy Henkilöstöpalveluiden kautta vuoratyöntekijänä. Koeajan jälkeen valitulla henkilöllä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen kirjoille ns. vanhana työntekijänä. Valittu henkilö saa myös taakseen pitkäaikaisen ja ammattimaisen yrityksen tuen sekä TES:n mukainen palkka lisineen.

Kiinnostuitko? Laita pikaisesti hakemus sisään, sillä niitä käydään läpi jo hakuaikana.

Kaikki tiedustelut työtä koskien:
Eezy Kokkola
Aki Lyyski
050-3522775
aki.lyyski@eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1496141
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kokkola, Kruunupyy