(Poistunut julkaisusta)

Yhdistelmäajoneuvokuljettajia kesätöihin, Hämeenlinna
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020
YHDISTELMÄAJONEUVONKULJETTAJIA kesätöihin Hämeenlinnaan!

Etsimme asiakkaallemme kuljettajia kesätöihin, määräaikaiseen työsuhteeseen. Tarjolla on monenlaisia työtehtäviä hakijan osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Töitä on tarjolla päivisin, öisin, arkisin ja viikonloppuisin.

Etsimme kuljettajia, joilla on jo hieman kokemusta kappaletavara ja/tai elintarvikekuljetuksista sekä asiakaspalveluasennetta. Toivomme sinulta taloudellista ja turvallista ajotapaa sekä kuorman että kaluston huolellista hallintaa. Arvostamme suuresti reipasta ja motivoitunutta asennetta työhön.

Tehtävä edellyttää kuljettajan ammattipätevyyttä. Eduksi katsomme voimassa olevan ADR-ajoluvan sekä työturvallisuuskortin.

Tarjoamme tehtävään työvaatteet ja -kengät, työterveyshuollon, perehdytyksen tehtävään ja joukon ammattikuljettajia työkavereiksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Kähkönen sähköpostitse: tarja.kahkonen@hryhtiot.fi.

Innostuitko? Hienoa! Hae tehtävään HR-yhtiöiden kotisivujen kautta. Lisääthän hakemukseesi, mille ajalle etsit töitä.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.

Avainsanat: kuljettaja, kesätyö, kuljetusala, kuljetus, kappaletavara.