(Poistunut julkaisusta)

Yhdistelmäajoneuvokuljettaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018

Haemme asiakkaallemme yhdistelmäajoneuvokuljettajaa.

Ajot lähtevät liikkeelle Varkaudesta ja suuntautuvat ympäri Suomea. Työ on vuorotyötä.

Edellytämme hakijalta BCDE- ajokorttiluokkia sekä voimassa olevia ammattipätevyyksiä. ADR-ajolupa katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö kykenee itsenäiseen työhön ja motivaation lisäksi omaa myös tarvittavaa rauhallisuutta ja oikeanlaista työotetta. Toivomme hakijalta myös jo aiemmin hankittua ajokokemusta.

Tarjoamme aluksi määräaikaisen työsuhteen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä, jossa mahdollisuus jatkossa työllistyä pidempiaikaisesti asiakasyritykseen. Palkkaus AKT TES mukainen.

Jos olet hakemamme kuljettaja, niin hae paikkaa pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat piakkoin!

Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.