(Poistunut julkaisusta)

Yhdistelmäajoneuvo- ja kuoma-autonkuljettajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Onko sinulla kokemusta rekka- tai kuorma-autonkuljettajana toimimisesta? Pidätkö ratin takana istumisesta? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle töitä tarjolla!

Haemme YHDISTELMÄAJONEUVO- ja KUORMA-AUTONKULJETTAJIA vakituiseen sekä keikkatyöhön Lahteen.

Etsimme nyt reippaita ja oma-aloitteisia kuljetusalan ammattilaisia. Toivomme, että sinulla on alan kokemusta, kiinnostusta kuljettajan töitä kohtaan sekä kokemusta tavaroiden lastaamisesta autoihin. Sinulla tulee olla voimassa oleva ABC tai ABCDE- ajokortti. Ammattipätevyys ja digikortti ovat pakollisia. Työturvallisuuskortti sekä hygipassi luetaan eduksi.

Tehtävänäsi on toimia rekka- tai kuorma-autonkuljettajana. Kuljetat sekä elintarvikkeita että kappale- ja rakennustarvikkeita. Eduksi on, jos osaat käyttää auton nosturia. Työtä tehdään osittain kolmivuorossa. Työ on aluksi kokoaikainen vuokratyösuhde, mutta myöhemmin on myös mahdollisuus vakinaistua asiakkaamme kirjoille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön. Ennen kaikkea haemme tehtävään reippaita, hyvän asenteen omaavia henkilöitä. Yritys etsii juuri nyt myös kesätyöntekijöitä - kenties sinullakin on haussa oman alan työpaikka kesähelteille?

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 20.1.2019. Voit täydentää sähköistä hakemustasi liittämällä siihen CV:si. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi