(Poistunut julkaisusta)

Yhdistelmäajoneuvo- ja kuoma-autonkuljettajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

Onko sinulla kokemusta rekka- tai kuorma-autonkuljettajana toimimisesta? Pidätkö ratin takana istumisesta? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle töitä tarjolla!

Haemme YHDISTELMÄAJONEUVO- ja KUORMA-AUTONKULJETTAJIA vakituiseen sekä keikkatyöhön Helsinkiin.

Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia kuljetusalan ammattilaisia. Toivomme, että sinulla on alan kokemusta sekä kiinnostusta kuljettajan töitä kohtaan sekä kokemusta tavaroiden lastaamisesta autoihin. Sinulla tulee olla voimassa oleva ABC tai ABCDE- ajokortti. Ammattipätevyys sekä digikortti ovat pakollisia. Työturvallisuuskortti sekä hygieniapassi luetaan eduksi.

Tehtävänäsi on toimia rekka- tai kuorma-autonkuljettajana. Kuljetat elintarvikkeita sekä kappale ja rakennustarvikkeita. Plussaa on jos osaat käyttää auton nosturia. Työtä tehdään osittain 3-vuoroissa. Työ on aluksi kokoaikainen vuokratyösuhde, mutta myöhemmin on mahdollisuus myös vakinaistamiseen asiakkaamme kirjoille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön. Ennen kaikkea haemme reipasta hyvän asenteen omaavia henkilöitä! Lisäksi yritys tarvitsee kesäksi kesätyöntekijöitä.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 8.2.2019. Voit täydentää sähköistä hakemustasi liittämällä siihen CV:si. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi