(Poistunut julkaisusta)

Ydinvoima-alan I&C asiantuntija
Platom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019
Platomin tehtävänä on auttaa hallitsemaan ydinvoima-alan haastavimpia kokonaisuuksia – niitä, joihin ei ole valmiita ratkaisuja. Tuotamme asiakkaillemme turvallisuutta ja kehitämme kannattavia toimintamalleja. Olemme riippumaton, joustava, kokenut ja kansainvälinen eritysasiantuntijoiden tiimi, joka toimii tiiviissä yhteistyössä viranomaisen, luvanhaltijoiden ja toimittajien kanssa.

Haemme ydinvoima-alan I&C asiantuntijoita:
Tehtävänäsi on toimia I&C-asiantuntijana ydinvoimalaitoksissa käytettävien automaatiolaitteiden ja -komponenttien kelpoistuksiin liittyen. Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on aikaisempi työkokemus automaatioasiantuntijan tehtävistä. Arvostamme lisäksi työkokemusta ydinvoima-alalta. Teknisen osaamisen lisäksi odotamme sinulta kykyä kommunikoida ja tuottaa asiakirjoja sujuvasti suomen kielellä. Suomen kielen lisäksi arvostamme erityisesti englannin kielen taitoa. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi automaatiotekniikan insinööri- tai diplomi-insinööri.

Päämajasi voi olla Platomin konttori Mikkelissä, Helsingissä, Turussa, Raumalla tai Tampereella. Työnkuvaan kuuluu vähäinen määrä asiantuntijatyöhön ja oman osaamisen kehittämiseen liittyviä työmatkoja Suomessa ja ulkomailla. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva sopimus 6 kk koeajalla. Aloitusajankohta sovitaan hakijan kanssa tapauskohtaisesti.

Lue lisää Platomista yrityksenä ja työnantajana: https://platom.fi/

Lisätietoja tehtävästä antaa Platom Oy:n Kirsi Hassinen puh. +358 40 507 4843 https://platom.fi/henkilokunta/kirsi-hassinen/. Ennakkoon varatut soittoajat keskiviikkona 11.12. klo 11-12 ja maanantaina 16.12. klo 10-11.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten suosittelemme lähettämään hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 18.12.2019 mennessä ohessa olevan hakulinkin kautta.

Tarvittaessa lisätietoa rekrytointiprosessiin liittyen antaa Go On Yhtiöiden Juuso Kangaskorpi puh. +358 40 585 9885 tai Anna Orava puh. +358 44 585 9886.