(Poistunut julkaisusta)

YAMK-koulutusten kehittämispäällikkö, perhevapaan sijaisuus
Laurea-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Haemme joukkoomme

perhevapaan sijaista YAMK-koulutusten kehittämispäällikön tehtävään

Kehittämispäällikön tehtävänä on koordinoida Laurean ylempiin ammattikorkeakoulututkintoihin johtavia koulutuksia yhteistyössä koulutusten vastuuyliopettajien kanssa. Tehtäviin kuuluu mm. hakuvaiheeseen, opiskelijavalintaan ja opinto-oikeuteen liittyviä vastuita. Kehittämispäällikön vastuulle kuuluu YAMK-prosessien ja käytänteiden kehittäminen.

Tehtävä edellyttää kokonaisuuksien hallintaa, erinomaisia organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työskentelyotetta, joustavaa asennetta, kiitettävää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Tehtävässä edellytetään myös aitoa kiinnostusta opiskelijoiden ja hakijoiden ohjaukseen sekä neuvontaan. Kokemus ylemmistä ammattikorkeakoulututkinnoista katsotaan eduksi.

Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus ajalle 5.11.2018-31.12.2019. Työn aloitusajankohta on neuvoteltavissa, mutta valitun henkilön toivotaan aloittavan viimeistään 12.11.2018. Työaika on 36,75 tuntia viikossa (toimistotyöaika). Tehtävä sijoittuu Tikkurilan kampukselle, mutta tehtävään kuuluu työskentelyä myös Leppävaaran kampuksella. Työsuhteen ehdot ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Palkkaus perustuu tehtävän luonteeseen, valittavan henkilön osaamiseen sekä kokemukseen.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa kehittämispäällikkö Eeva Lassila 040 1646095 tai vararehtori, opetus Katri Ojasalo (ensisijaisesti sähköpostitse etunimi.sukunimi@laurea.fi).

Hakemukset palkkatoivomuksineen 18.10.2018 mennessä.

Hakuprosessin ensimmäisessä vaiheessa käytetään videohaastattelua.