(Poistunut julkaisusta)

Wine Ambassador
Oy Hartwall Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Oletko intohimoinen viiniasiantuntija ja janoat työurallesi uudenlaisia haasteita?

Hartwall etsii nyt

WINE AMBASSADORIA

kasvattamaan viinivalikoimamme myyntiä sekä vastaamaan asiakassuhteiden kehittämisestä ravintola-asiakkuuksissamme. Edustat lukuisten maineikkaiden viinipäämiehiemme brändejä, joiden joukkoon kuuluvat mm. Lanson, Besserat de Bellefon, Freixenet, La Chablisienne, Arthur Metz, Navarro Correas, Marques de Caceres, Pierre Brevin ja Château du Cleray.

Tärkein tehtäväsi on parantaa tuotteidemme tunnettuutta ja näkyvyyttä nykyisissä asiakkuuksissamme sekä järjestää viinikoulutuksia ja muita tilaisuuksia asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Tunnistat myös uusia potentiaalisia asiakkuuksia sekä tuotat aktiiviseseti meille omia näkemyksiäsi viini- ja ruokatrendien kehittymisestä. Toimit saumattomassa yhteistyössä ravintolakanavamme kenttämyynnin kanssa ja raportoit viinien portfoliopäällikölle. Työskentelet ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla, mutta odotamme sinulta valmiutta matkustaa tarpeen mukaan. Toimit tehtävässä omalla toiminimelläsi.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli suhtaudut intohimolla viiniin ja ruokaan ja sinulla on aito kiinnostus seurata alan trendien kehittymistä meillä ja maailmalla. Nautit ihmisten parissa työskentelystä sekä esiintymisestä ja hyödynnät luontevasti omia verkostojasi työssä. Sinulla on muutaman vuoden työkokemus ravintola-alalta sekä jatkuva halu kehittää itseäsi ammattilaisena. Työskentelyotteeltasi olet itsenäinen, tavoitteellinen ja asiakaslähtöinen, ja toimintaasi ohjaa vahvasti kaupallinen ajattelutapa. Katsomme eduksi WSET:n tai muun vastaavan viinitutkinnon.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa ma 10.12. klo 11.00 – 12.00 ja ke 12.12. klo 11.00 – 12.00 portfoliopäällikkö Jukka Houtsonen, p. 040 833 5920. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille 18.12. mennessä täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme. Liitäthän mukaan myös toiveesi sinulle toiminimen kautta maksettavasta kompensaatiosta.