(Poistunut julkaisusta)

Windows-palvelinylläpitäjä sisäiseen tietohallintoon
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Haemme osaavaa ja oppimishaluista ylläpitäjää monipuolisen palvelinympäristömme ylläpito- ja kehitystehtäviin. Sinulla on useamman vuoden kokemus tuotantojärjestelmien ylläpidosta ainakin Windows-puolelta.

CSC:n asiantuntijana pääset loistavalle näköalapaikalle työskentelemään muiden kokeneiden ja osaavien asiantuntijoidemme rinnalla erilaisissa yrityksen sisäiseen tietohallintoon liittyvissä tehtävissä: järjestelmäylläpidossa, käyttäjähallinnossa, käyttäjätuessa ja uusien palveluiden käyttöönotossa. Työtehtäviin kuuluu tuotantojärjestelmien ylläpitoa ja tukea, mutta varmasti myös pioneerihenkistä tutkimustyötä uusien järjestelmien käyttöönotossa ja muuttuvan työympäristön tukena. CSC:n sisäinen tietohallinto vastaa paitsi henkilökunnan, taloushallinnon ja koko talon sisäisten tuotantojärjestelmien ylläpidosta myös näihin liittyvästä pioneerihenkisestä tutkimuksesta, sopivasti propellihattu päässä.


Omaat tietotekniset yleisvalmiudet, ja tunnet ainakin joitakin seuraavista: omassa ylläpidossa olevien Windows-palvelinten ylläpito, ohjelmistojen jakelu SCCM:llä, koneiden barebone-asennukset PXE-bootilla ja PXE imagen päivitys, F-secure keskitetyn palomuurin säätö, AD:n metsän päivitys, volyymilisenssien hallinta Microsoftin portaaleissa ja Vmware snapshottien käsittely. Arvostamme ihmisiä jotka ovat oma-aloitteisia, aktiivisia, asiakaspalveluhenkisiä ja haluavat oppia uutta. Arvostamme kädet savessa –asennetta, eli uskallat tarttua paitsi järjestelmiin myös itse laitteisiin. Suomen kielen taidosta on etua tehtävässä.

Työtehtävää voi hakea, vaikka kaikki mainitut osaamisalueet eivät olisi hallussa. Meillä on koko ajan auki paitsi vakituisia tehtäviä myös harjoittelijan paikkoja.

Lähetä hakemuksesi 24.10.2019 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry