(Poistunut julkaisusta)

Windows -applikaatiokehittäjä, kokoaikainen, Etteplan Embedded Finland Oy, Vantaa
Etteplan Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020
Haluatko työskennellä mielenkiintoisten medikaalilaitteistoihin liittyvien ohjelmointitehtävien parissa? Oletko tiimityötaitoinen persoona, jolla on aiempaa kokemusta C#- ja C++ -ohjelmointikielien parissa työskentelystä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekijä!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Etteplan Embedded Finland Oy:lle Windows -applikaatiokehittäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vantaalle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Tässä tehtävässä pääset kehittämään IVD-laitteistojen näytteiden analysointiapplikaatioita. In vitro–diagnostiikka (IVD) tarkoittaa potilaasta tai terveestä henkilöstä otetuista lääke-
tieteellisistä näytteistä tehtäviä tutkimuksia. Tulet työskentelemään osana agile-ryhmää, mikä koostuu monista eri alojen osaajista. Lähitulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään laajemmin erilaisia medikaalilaitteistoja.

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on aiempaa kokemusta C#- ja C++ -ohjelmointikielten parissa työskentelystä muutaman vuoden ajalta. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, ja ymmärrystä sulautetuista järjestelmistä. Olet tiimityötaitoinen ja tarkka persoona, ja olet kykenevä myös tehokkaaseen itsenäiseen työskentelyyn.

Etteplan on yli 3.400 asiantuntijan kehittyvä globaali insinööritalo, joka haluaa muuttaa maailmaa suunnittelulla. Etteplanilla uskotaan, että tulevaisuuden tekniset haasteet edellyttävät erilaista, jäsennellympää ja fokusoituneempaa otetta. 

Etteplanilla on syvällistä näkemystä eri aloilta, ja he soveltavat uudenlaista ajattelua kolmella palvelualueella: suunnittelu, sulautetut järjestelmät ja IoT sekä tekninen dokumentointi. Henkilöstön asiantuntemus ja palvelutuotteet kattavat asiakkaiden tuotteiden koko elinkaaren.
Etteplanilla on yli 50 toimipistettä Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa, joten toiminta on aidosti globaalia. Virtuaaliset asiantuntijatiimit tarjoavat monia mahdollisuuksia niille, jotka suhtautuvat intohimoisesti uuden oppimiseen ja tiedonjakamiseen. Lue lisää osoitteesta: www.etteplan.com/fi

Pääasialliset tehtävät
 • IVD-laitteistojen näytteiden analysointiapplikaatioiden kehittäminen
 • Lähitulevaisuudessa myös muiden medikaalilaitteistojen kehitys
Odotamme sinulta
 • Aiempaa kokemusta C#- ja C++ -ohjelmointikielten parissa työskentelystä
 • Ymmärrystä sulautetuista järjestelmistä
 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
 • Hyviä tiimityöskentelytaitoja
 • Tarkkaa ja huolellista työotetta
Tarjoamme sinulle
 • Mielenkiintoiset ja monipuoliset työprojektit
 • Huolehtivan ja välittävän työyhteisön tuen
 • Rennon yrityskulttuurin, jossa tehdään töitä ammattimaisella asenteella
 • Mahdollisuuden päästä työskentelemään isoon insinööritaloon, missä on mielenkiintoisia uramahdollisuuksia

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 11.10.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Jesse Saarenpää (jesse.saarenpaa@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.