(Poistunut julkaisusta)

WILLE-HUOLTOASENTAJA, Loimaa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019
Vilakone Oy on Pohjois-Euroopan suurin ympäristönhoitokoneiden valmistaja 2 -7 tonnin painoluokassa. Wille-ympäristönhoitokoneita on myyty yli 7000 kappaletta vuodesta 1983 lähtien, ja päämarkkinat ovat tällä hetkellä Ruotsi, Suomi, Norja, Venäjä sekä Pohjois-Amerikka. Nykyaikaisen laadukkaan tuotannon lisäksi oman tuotekehitysosaston rooli on ratkaisevan tärkeä.
Vilakone Oy valmistaa myös yli 20 erilaista konemalleittain optimoitua työlaitetta kaikkina eri vuodenaikoina tapahtuviin töihin. Markkinajohtajan vahva osaaminen näkyy kilpailukykyisissä korkealaatuisissa tuotteissa.
Vilakone Oy kuuluu kansainväliseen Wihuri monialakonserniin, jonka liikevaihto on 1,9 miljardia euroa, ja joka työllistää yli 5000 henkilöä maailmanlaajuisesti.
Tehtaamme sijaitsee Loimaalla, Varsinais-Suomessa, ja meillä työskentelee yli 150 oman alansa ammattilaista.

 

WILLE- HUOLTOASENTAJA

Willemiehillä - noilla työmaiden kadehdituilla sankareilla - on mielettömän hienot vehkeet. Älykkäiden alojensa ammattilaisten ajossa on markkinoiden johtavia ja käytössä korkealaatuisiksi kehuttuja ympäristönhoitokoneita, Willejä.

Haluatko sinä olla Willemies tai Willenainen?

https://www.youtube.com/watch?v=UdxjbZ0OdkQ

Wille-huoltoasentajan tehtävänä on pitää huippukoneet tikissä eli huoltaa ja korjata Wille-ympäristönhuoltokoneita Loimaan tehtaalla sekä tarvittaessa asiakkaiden tiloissa.

Työhön sisältyy mm.

- uusien koneiden varustelua
- ajoneuvosähkötöitä  
- hydrauliikka-asennusta
- vikadiagnostiikkaa 
- mekaanisia korjaustöitä
- määräaikaishuoltoja

Koska kukaan ei ole syntyjään Willemies tai -nainen, sinun ei välttämättä tarvitse vielä osata ihan kaikkea, kunhan olet oppimiskykyinen ja –haluinen. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja opit lisää tekemisen kautta. Tukenasi ovat jälkimarkkinointitiimin asiantuntijat sekä kokenut työpari.

Työssä pärjätäksesi tarvitset itsenäistä ja oma-aloitteista toimintatapaa. Tekniset perustaidot, liikkuvan kaluston tuntemus (hydrauliikka, ajoneuvosähkö) sekä IT-perustaidot auttavat sinut alkuun. Ymmärrät myös englanninkielisiä teknisiä ohjeita ja manuaaleja.

Wille-huoltoasentaja on johtavan laitevalmistajan kasvot asiakkaalle, joten tarvitset myös sosiaalisia taitoja ja reipasta asiakaspalveluasennetta.

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa oman työviikkosi sisältöön. Opit jatkuvasti uutta työsi kautta. Asiakkaiden luona liikut talon autolla. Vakavarainen työnantajasi tukee kehittymistäsi oman alasi ammattilaiseksi ja tarjoaa myös kiinnostavia uramahdollisuuksia jatkossa.

Jos tunnistit itsesi Willemiehen / -naisen kuvauksesta, kerro se meille! Hae tehtävää lähettämällä CV:si rekrytointikonsultti Esko Sauriolle sähköpostitse:  esko.saurio@manpowergroup.fi. 

Lisätietoja saat Eskolta myös puhelimitse numerosta 040 647 2205. 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.