(Poistunut julkaisusta)

Wihuri Oy Tekninen Kauppa / Tuoteasiantuntija
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.

Oletko sinä etsimämme henkilö, joka on rohkea, kokeilunhaluinen ja avoin uudelle? Innostutko koneista ja tekniikasta sekä uusista haasteista ja ajattelet ratkaisukeskeisesti? Tule mukaan osaavaan joukkoomme!

Haemme aktiivista ja matkustushaluista

TUOTEASIANTUNTIJAA

Tehtävässä toimit Teknisen kaupan valikoimaan kuuluvien ympäristökoneiden tuoteasiantuntijana. Olet tiiviisti mukana asiakasrajapinnassa ja toimit konemyynnin tukena uusasiakashankinnan kärjessä. Kiertelet aktiivisesti kentällä luomassa kysyntää koneille ja laitteille. Samalla esittelet asiakkaille koneita ja niiden toimivuutta. Työkenttäsi on koko Suomi. Tehtävässä raportoit ympäristökoneiden myyntijohtajalle.

Etsimme ennen kaikkea aktiivista, huumorintajuista ja sosiaalisesti taitavaa teknisen kaupan ammattilaista, jolla on kykyä rakentaa pitkäaikaisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita. Työskentelytyyliltäsi olet suunnitelmallinen ja asiakaslähtöinen. Lisäksi etsimällämme henkilöllä on palava halu kehittyä työssään sekä oppia uutta.

Toivomme

  • soveltuvaa teknistä koulutusta
  • kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyvää teknistä ymmärrystä
  • määrätietoista, tuloshakuista sekä ratkaisukeskeistä työskentelyotetta
  • erinomaisia vuorovaikutus - ja neuvottelutaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä
  • asiakaslähtöistä ajattelua ja hyvää palveluasennetta
  • esiintymiskykyä
  • matkustusvalmiutta
  • hallintaa keskeisimmistä järjestelmätyökaluista

Arvostamme aiempaa tuntemusta teknisestä kaupasta.

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden työssä onnistumiseen laadukkaiden tuotteiden ja ratkaisuiden avulla vakavaraisessa ja arvostetussa suomalaisessa monialakonsernissa. Työskentelet mielenkiintoisien ja vaihtelevien työtehtävien parissa mukavien työkavereiden ympäröimänä. Sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Toivomamme sijainti on keskisessä Suomessa.

Lisätietoja Experiksen seniorikonsultti Henrik Grönqvist, p. 050 3699464. Sähköposti: henrik.gronqvist@fi.experis.com

Kiinnostuitko? Hae tehtävää, vaikka heti, kuitenkin viimeistään 21.1.2020 sivuilta www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Paikkaa täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.