(Poistunut julkaisusta)

WEEE Purkaja, Kuusakoski Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.Haemme Kuusakoski Oy:lle Espoon Lasihyttiin

WEEE Purkajia
määräaikaiseen työsuhteeseen (12.8.2019 - 14.2.2020)

Tehtävään kuuluu materiaalin käsinpurku, laadutus, hallien siivous ja erilaiset ulkotyöt.
Vastaanotettavia materiaaleja ovat muun muassa pienmetallit, jalometallipintaiset komponentit, telekeskuskomponentit ja elektroniikka.

Tehtävän hoitaminen edellyttää metallien ja jalometallipitoisten komponenttien hyvää tuntemusta, ongelmajätekomponenttien tunnistustaitoa (BeO Berylliumoksidi, Hg Elohopea). Trukin ajotaito katsotaan eduksi ja työssä vaaditaan hyvää suomen / englanninkielen hallintaa. Työ vaatii oma-aloitteisuutta, kärsivällisyyttä, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Edellytämme myös työkokemusta vastaavista tehtävistä.

KIINNOSTUITKO?
Täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, iisu.viinikainen@hpheimo.fi, 050 571 8760.