(Poistunut julkaisusta)

Web-tuottaja, kesäharjoittelija
Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen.

Edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan

vastaamme lähes 1,1 miljoonan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on yli 45 miljardin

euron sijoitusvarallisuus. Henkilöstömme on syystä työstään ylpeä ja arvostaa kannustavaa

johtamista. Tule tekemään kanssamme työelämästä parempaa.

Oletko sinä reipas ja oma-aloitteinen digitaalisista palveluista innostunut tulevaisuuden web-tuottaja?

Etsimme Web-tuottajaa, kesäharjoittelijan määräaikaiseen työsuhteeseen

Innostutko kirjoittamisesta, sisältöjen optimoinnista eri käyttäjille ja jopa SEO:sta? Tarjoamme kokoaikaista kesäharjoittelijan paikkaa Ilmarisen web-sisältöjen parissa. Tehtäviisi kuluu sisältösivujen koostaminen ja luominen, sivujen metadatojen ja toiminnallisuuksien tarkistaminen sekä SEO-optimointiin liittyvät tehtävät. Toimit myös käännösprosessissa käännöstoimistomme yhteyshenkilönä sekä muissa web-sivustoon liittyvissä avustavissa tehtävissä. Tehtävään tullaan opastamaan.

Odotamme sinulta itsenäisestä asennetta, työmotivaatiota ja intoa digitaalisia palveluita kohtaan. Olet reipas ja oma-aloitteinen työntekijä, joka hoitaa tehtävänsä valmiiksi. Toivomme sinulta hyvää suomen kielen osaamista, koska tuotamme sisällöt suomeksi. Katsomme eduksi, mutta emme edellytä, kokemusta CMS-järjestelmien käytöstä.  

Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta ja mukavat sekä kannustavat työkaverit yrityksessä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Työssä pääset oppimaan uutta ja toimimaan vastuullisessa roolissa, innostavan työporukan ympäröimänä. Työ on kokoaikainen kesätyö ja työajat sijoittuvat arkisin välille 7.00-17.00.

Edellytämme sinulta

  • Suomen kielen hyvää osaamista (sivusto on pääosin suomeksi)
  • Tavoitteellisuutta, itsenäistä työskentelytapaa ja kykyä priorisoida
  • Hyvät tietotekniset taidot. Koodaamista emme sinulta edellytä.

Meille kannattaa tulla 
Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaiseen yrityskenttään sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työn osana tuloksentekijätiimiä ja mukavaa työyhteisöä. Pääset käyttämään taitojasi ja osaamistasi laajasti. Työssäsi saat haastaa itseäsi ja tukenasi on vahvojen asiantuntijoiden verkosto.

Hyvä työelämä on meille tärkeää – tuemme sitä monella tavalla. Meillä on osaavat ihmiset ja innostava ilmapiiri. Teemme merkityksellistä työtä ja haluamme olla vetovoimaisin työelämän kumppani – vastuullisesti sinua varten.

Kiinnostuitko ilmarislaisuudesta? Tutustu meihin tarkemmin ilmarinen.fi/tyopaikat

Vetovoimaisin työelämän kumppani – vastuullisesti sinua varten.

Täytämme tehtävän yhdessä Manpowerin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antavat Manpowerin Recruitment Consultant Suvi Väänänen (suvi.vaananen@manpowergroup.fi ) ja Recruitment Consultant Laura Parviainen (laura.parviainen@manpowergroup.fi).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, viimeistään 25.05.2020, alla olevan Hae tehtävää -painikkeen kautta. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin prosessin etenemisestä. Tehtävää pääset hakemaan osoitteessa manpower.fi

https://www.manpower.fi/tyo/web-tuottaja-kesaharjoittelija-ilmarinen

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus ja turvallisuusselvitys).