(Poistunut julkaisusta)

Web-suunnittelija/Web Master
Amiedu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme Helsingin Pitäjänmäelle

Onko sinulla näkemystä siitä, millainen on toimiva verkkopalvelu ja verkkosivusto? Ymmärrätkö hyvän käyttäjäkokemuksen päälle? Ja haluaisit näyttää kyntesi näiden tuottamisessa?

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme Helsingin Pitäjänmäelle

web-suunnittelijaa / Web Masteria vahvistamaan digitaalisia palveluitamme.

Organisaatiomme digitalisoi palveluitaan. Tehtäväsi on verkkopalveluihin liittyvien verkkosivustojen kehittäminen yhteistyössä markkinoinnin, digitiimiläisten ja tietohallinnon kanssa sekä verkkosivustojen hallinta ja tuki sisällöntuottajille eri puolilla organisaatiotamme.

Sinulta löytyy kokemusta julkaisujärjestelmistä, hakukoneoptimoinnista ja sisällöntuotannosta sekä digitaalisiin palveluihin liittyvistä prosesseista. Tekemistäsi ohjaa käyttäjänäkökulma. Kokemus verkkopalveluiden kehittämisestä ja verkkoliiketoiminnasta, integraatioista ja analytiikasta on eduksi. Lyhenteinä osaamistasi kuvaavat esimerkiksi UX, html5, CSS, JS, REST API ja SEO.

Arvostamme innovatiivisuutta, ratkaisukeskeisyyttä, palveluhenkisyyttä sekä tiimityöskentelytaitoja.

Pääset luomaan uusia koulutusalan digitaalisia palveluita ja tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä koulutusalan verkkoliiketoiminnan ja -palveluiden asiantuntijaksi koulutusalan digitalisoituessa. Tukenasi tehtävässä ovat markkinointimme, digitiimiläisemme sekä tietohallintomme muut gurut.

Tehtävä on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 25.11.2018