(Poistunut julkaisusta)

Web-suunnittelija, kokoaikainen, Routa Markkinointi Oy, Turku
Routa Markkinointi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Oletko luova ihminen, joka omaa visuaalista silmää? Oletko aktiivinen ja markkinoinnista kiinnostunut henkilö, joka haluaa hyödyntää graafista osaamistaan? Mikäli vastasit kyllä, voit olla Routa Oy:n seuraava web-suunnittelija! 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Routa Markkinointi Oy:lle web-suunnittelijaa kokoaikaiseen tehtävään Turkuun. Työllistyt tehtävään Studentworkin kautta vuoden 2019 loppuun saakka.

Web-suunnittelijan tehtävässä pääset suunnittelemaan asiakkaiden nettisivuja ja ulkoasuja sekä rakentamaan Routa Oy:n omalla järjestelmällä julkaisuvalmiita sivustoja. Suunnittelet nettisivuille muun muassa visuaalisesti hyvin toteutettuja mainoksia ja bannereita. Routa tarjoaa sinulle vakavaraisen kasvuyrityksen tuen sekä mukavan työyhteisön. Pääset työskentelemään Roudan viihtyisiin toimitiloihin Turkuun.

Routa on pienten ja keskisuurten yritysten mainontaan keskittynyt kokenut markkinointikumppani ja osa Sanoma-konsernia. Tarjontaamme kuuluvat laadukkaat ja mobiiliystävälliset kotisivut sekä monipuolinen ja tuloksellinen verkkomainonta niin hakukoneissa kuin Sanoman verkkomedioissakin. Tarjoamassamme on myös printtimainonta suomalaisille tutuissa Sanoman medioissa. 

Routa perustettiin vuonna 2012 palavasta halusta tuoda alati kehittyvät markkinoinnin mahdollisuudet kaikille suomalaisille yrityksille.

https://www.markkinointirouta.fi/yritys

Pääasialliset tehtävät

  • Asiakkaiden web-sivujen suunnittelu
  • Julkaisuvalmiiden nettisivujen rakentaminen

Odotamme sinulta

  • Hyvää visuaalista silmää
  • Photoshopin tai muun vastaavan ohjelman osaamista
  • Perusymmärrys CSS- ja HTML-kielistä
  • Itseohjautuvuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

  • Kasvaa ja kehittyä alan tehtävissä
  • Mielenkiintoisen työtehtävän mukavassa työyhteisössä
  • Viihtyisät työtilat

 

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 27.6.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Hanni Lehmusvirta. 

Lisätietoja Studentworkista 

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.