(Poistunut julkaisusta)

Web Specialist
IKEA Oy - Palvelutoimisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Haluatko olla mukana varmistamassa parasta mahdollista asiointikokemusta IKEA.fi –verkkosivustolla? Oletko sinä etsimämme tarmokas tehopakkaus?

Web Specialist
määräaikainen sijaisuus, 31.12.2018 saakka

Web Specialistina olet osa tiimiä, jonka vastuulle kuuluu verkkosivuston kehittäminen, sisältömuutokset ja hakukoneoptimointi. Ylläpidät verkkosivuston laatua varmistamalla tietojen oikeellisuuden, brändinmukaisuuden ja sovituista aikatauluista kiinni pitämisen.

Sinulla on jo kokemusta jonkin CMS-järjestelmän käytöstä, ja sinulla on vähintäänkin perusosaamista html/CSS:stä ja Adobe Creative suitesta. Olet visuaalisesti lahjakas ja kirjoitat ja puhut sujuvasti ainakin suomea ja englantia. Web-analytiikka, SEM ja SEO eivät ole sinulle vieraita. Ja näkoalapaikka kodinsisustuksen edelläkävijäyrityksessä kiinnostaa, sillä kotisi on linnasi.

Aiempi osaaminen verkon parista on tärkeää, mutta yhtä tärkeää on asenteesi: olet oma-aloitteinen ja aikaansaava tiimipelaaja. Otat ja kannat vastuuta itsenäisesti. Työmoraalisi on rautainen, sinulla on tarmoa, pitkää pinnaa ja huumoria. Haluat oppia uutta ja kehittää työtäsi. Hoppu ja jatkuvat muutokset eivät saa sinua pillastumaan, sillä kiire on kivaa ja hulina hauskaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä mukavassa tiimissä sekä onnistumisen tunteita. Vaikka globaalin sivuston työstäminen voi olla aikamoista rutiinia, ovat jokapäiväiset luovuuden purskahdukset manuaalien puristuksesta huolimatta erittäin tervetulleita.

Tehtävä on määräaikainen sijaisuus, joka kestää joulukuun 2018 loppuun asti.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera www.IKEA.fi/työpaikat 13.5. mennessä

Jos sinulla on kysyttävää, soita Web & Digital Manager Mirva Puurtiselle, puh. 0400 984 141 ma 7.5. klo 13–14.