(Poistunut julkaisusta)

Web Specialist
IKEA Service Office

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Haluatko olla mukana varmistamassa parasta mahdollista asiointikokemusta IKEA.fi –verkkosivustolla? Oletko sinä etsimämme tarmokas tehopakkaus?

Web Specialist
määräaikainen sijaisuus, 31.10.2018 saakka

Työhösi kuuluu verkkosivuston päivittäminen ja sisältömuutokset. Ylläpidät verkkosivuston laatua varmistamalla tietojen oikeellisuuden, brändinmukaisuuden ja sovituista aikatauluista kiinni pitämisen.

Olet ehkä juuri valmistunut tai urasi alkutaipaleella. Työssäsi tulet käyttämään CMS-järjestelmää, html/CSS:ää ja Adobe Creative suitea. Sinulla on visuaalista silmää ja suomen kielen taitosi on erinomainen. Kirjoitat ja puhut myös englantia sujuvasti. Web-analytiikka, SEM ja SEO eivät ole sinulle aivan vieraita.

Aiempi osaaminen verkon parista on tärkeää, mutta vielä tärkeämpää on asenteesi: olet oma-aloitteinen ja aikaansaava tiimipelaaja. Otat ja kannat vastuuta itsenäisesti. Työmoraalisi on rautainen, sinulla on tarmoa, pitkää pinnaa ja huumoria. Haluat oppia uutta ja kehittää työtäsi. Hoppu ja jatkuvat muutokset eivät saa sinua pillastumaan, sillä kiire on kivaa ja hulina hauskaa. Ja toki nautit siitä, että saat työskennellä kodin sisustamisen parissa, luoden parempaa arkea tavallisille ihmisille.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä mukavassa tiimissä sekä onnistumisen tunteita. Vaikka globaalin sivuston työstäminen voi olla aikamoista rutiinia, ovat jokapäiväiset luovuuden purskahdukset manuaalien puristuksesta huolimatta erittäin tervetulleita.

Tehtävä on määräaikainen sijaisuus, joka kestää lokakuun 2018 loppuun asti.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera www.IKEA.fi/työpaikat 18.3. mennessä

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, soita Web & Digital Manager Mirva Puurtiselle, puh. 0400 984 141 ti 6.3. klo 14 – 16.