(Poistunut julkaisusta)

Web Specialist Helsinkiin
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asutaan. Siksi luomme onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Onnistuaksemme tässä haastamme sekä omia että alamme toimintatapoja. Meillä on tavoitteet korkealla, vahvat juuret sekä innostava ilmapiiri ja tiimihenki.

Etsimme nyt Web-Specialistia markkinointitiimiimme.

Sinun roolisi

Tehtävässä vastaat Bonava Suomi Oy:n verkkosivujen ylläpidosta ja päivittämisestä. Toimit sivujen teknisenä omistajana yhdessä Bonava Groupin kanssa, osallistuen myös verkkosivujen kehittämiseen. Lisäksi vastaat myös verkkosivujen toimivuudesta ja mahdollisten ongelmien kartoittamisesta sekä ratkomisesta.  

Tehtävä sijaitsee Bonavan moderneissa toimitiloissa Helsingin ydinkeskustassa, Sanomatalossa. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus päättyen aikaisintaan 30.8.2021.

Odotamme

Tehtävä edellyttää muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä teknistä, markkinoinnillista ja kaupallista osaamista. Käytät sujuvasti myös markkinoinnin eri ohjelmistoja ja työkaluja, mm. EPiserver ja Censhare. Lisäksi katsomme eduksi, mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta ja osaamista yhdestä tai useammasta ohjelmointikielestä, kuten HTML, CSS, JavaScript tai PHP. Arvostamme myös ymmärrystä konversio-optimoinnista.

Etsimällämme henkilöllä on vahvat tiimityötaidot, jotka nousevat esiin tiiviissä markkinointitiimissä. Lisäksi toivomme sinulta löytyvän visuaalista näkemystä sekä kiinnostusta teknologian kehitystä kohtaan.
Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, jonka lisäksi sinulta löytyy tehtävään soveltuva, vähintään AMK -tasoinen tutkinto.

Tarjoamme

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonava Suomea. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.

Join our journey

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.8.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Maiju Koivunen-Vinkvist, torstaina 1.8 ja perjantaina 2.8 klo 13-15. +35840 590 4746, maiju.koivunen-vinkvist@bonava.com.