(Poistunut julkaisusta)

Web-sovellusasiantuntija
Elomatic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Elomatic kuuluu Euroopan johtaviin suunnittelutoimistoihin ja on merkittävä ohjelmistotalo maailmanlaajuisesti. Yli 1000 suunnittelutyön ammattilaistamme toimivat kone-, prosessi-, energia- ja laivanrakennusteollisuudessa. Ohjelmistokehityksessä keskitymme tehdas- ja laivasuunnitteluun CADMATIC-tuotemerkillä. Elomatic on globaalisti toimiva, yksityisomistuksessa oleva yritys, jolla on asiakkaita yli 80 maassa.

Etsimme Efficiency Solutions -ryhmään 

Web-sovellusasiantuntijaa

Työtehtäviisi sisältyvät web-pohjaisen kunnossapidon tiedonhallintajärjestelmän toimitusprojektit, ylläpitotehtävät ja järjestelmän kehitys. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat soveltuvin osin teollisuuden prosessidatan tiedonhallinta- ja analytiikkatehtävät. 

Työskentelet lähtökohtaisesti Jyväskylän toimistolla, mutta myös muut toimipisteemme voivat olla mahdollisia. 

Voit olla vastavalmistunut tai kokeneempi tekijä. Sinulla on esimerkiksi tieto- ja viestintätekniikan korkeakoulututkinto. Lisäksi odotamme sinulta seuraavien teknologioiden tuntemusta:

  • JavaScript + Node.js –ympäristö
  • Tietokantaosaaminen, SQL
  • Restful-rajapinnat
  • PHP
  • Linux
  • Git

Eduksi luetaan osaaminen pilvipalveluista (Amazon AWS / Microsoft Azure / Google Cloud).

Tartu tilaisuuteen kasvavassa, vakavaraisessa ja suomalaisessa perheyhtiössä. Tarjoamme monipuolista työtä kehittyvässä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Työssäsi pääset vaikuttamaan käytettäviin teknologioihin sekä ohjelmistotuotteiden kehityssuuntaan. Tule työskentelemään osana data-analytiikan ja ohjelmistotuotannon asiantuntijatiimiä!

Lähetä hakemuksesi 17.1.2021 mennessä. Liitä mukaan CV ja tietoja aikaisemmista projekteistasi (esim. open source / opiskeluprojektit / vapaa-ajan omat projektit).

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Jussi Jääskeläinen, 0505648787, jussi.jaaskelainen@elomatic.com.