(Poistunut julkaisusta)

Web-ohjelmoija Navisec Health -tuotteen kehitystiimiin
Finnish Net Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Haluaisitko työskennellä kansainvälistyvässä yrityksessä ja jättää jälkesi kasvavan yrityksen menestyksekkääseen tarinaan yhdessä muiden upeiden ihmisten parissa? Työskentelisitkö mielelläsi matalahierarkisessa ympäristössä, jossa työtäsi arvostetaan ja jossa pääset kehittämään itseäsi? Haluatko mukaan kehittämään ihmisten hyvinvointia edistävää palvelua?

Jos innostuit, tässä saattaa hyvinkin olla tilaisuutesi! 

Etsimme osaavaa frontend-kehittäjää Navisec Health-tuotteemme kehitystiimiin. Voit valita työskentelypaikkakunnaksesi joko Espoon, Lohjan, Kuopion tai Oulun toimipisteemme.

Navisec Health on terveydenalan ammattilaisille suunnattu asiointipalvelu. Asiakkaitamme voivat olla terveydenalan toimijat, kuten fysioterapeutit, puheterapeutit tai psykologit. Helppokäyttöiseksi kehuttua Navisec Health -palvelua käytetään nyt tietoturvalliseen asiakasviestintään ja omien lomakkeiden luontiin. Seuraavaksi kehitämme PRO-versiota, joka mahdollistaa käyttäjälle muun muassa terapiaprosessien suunnittelun sekä harjoitusohjelmapalvelun.

Työtehtäväsi liittyvät Reactilla toteutetun frontendin kehittämiseen ja ylläpitoon. Voit halutessasi olla myös mukana Pythonilla toteutetun backendin kehityksessä. Lopullinen roolisi muovautuu ajan kuluessa vahvuuksiesi, osaamisesi ja mielenkiintosi mukaisesti.

Toivomme sinulta löytyvän

 • harrastuneisuuden ja työtehtävien kautta hankittuja näyttöjä osaamisestasi
 • laatulähtöistä ja itsenäistä työskentelyotetta
 • hyvää Javascript -osaamista
 • kokemusta moderneista frontend-kirjastoista (esim. React, Angular, tai Vue.js)
 • kokemusta Pythonista
 • kokemusta Git-versiohallintatyökalusta
 • tietokantaosaamista

Työntekijämme viihtyvät meillä!

Finnish Net Solutions tarjoaa vakaan, mutta jatkuvasti kehittyvän ja kasvavan työympäristön. Työpaikkamme rento ilmapiiri tarjoaa oivalliset puitteet työn tekemiselle ja joukossamme viihtymiselle.

Pyrimme järjestämään työntekijöillemme mahdollisimman hyvät olosuhteet töiden tekemiseen:

 • palkallinen päiväkävely raittiissa ilmassa yhdessä työkavereiden kanssa katkaisee mukavasti päivän ja kirkastaa ajatuksia
 • tuemme työhyvinvointia myös hyvällä työergonomialla (esim. sähköpöydät, vastamelukuulokkeet)
 • tarjoamme tukea myös liikunnallisiin/kultturelleihin aktiviteetteihin
 • meillä voit tehdä töitä myös joustavasti etänä

Keväällä tehdyn työhyvinvointikyselyn mukaan meillä viihdytään mm. loistavien työkavereiden, kannustavan ja auttavan työyhteisön, mielekkäiden työtehtävien, joustavien työaikojen sekä etujen ja tapahtumien vuoksi. FNS:läiset kokevat, että jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa ja että heitä kuunnellaan. Uskomme siis sinunkin viihtyvän meillä pitkään!

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus meille viimeistään 27.10.2019. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö joku asia askarruttamaan?

Vastauksia kysymyksiisi antaa varatoimitusjohtaja Olli Venemies, p. 044 073 1192. 

Finnish Net Solutions on yli 85 ohjelmistoalan ammattilaista työllistävä yritys. Toteuttamiamme sovelluksia hyödynnetään eläinlääkinnässä, terapia-aloilla ja useilla muilla erikoistoimialoilla. Asiakkaina meillä on useita satoja suomalaisia ja ulkomaisia yrityksiä. Käytämme ketterän kehityksen menetelmiä ja työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liiketoimintamme on kasvavaa, kansainvälistyvää ja kannattavaa.