(Poistunut julkaisusta)

Web-ohjelmistokehittäjä Corelase Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2019Työn kuvaus:
  Coherentin Suomen yksikkö Corelase Oy kehittää ja valmistaa suuritehoisia kuitulasereita ja niihin tarvittavia komponentteja Tampereen toimipisteessä. Lasereitamme käytetään eri teollisuudenaloilla osana tuotantoautomaatiota esimerkiksi metallien leikkaamiseen ja hitsaamiseen. Tuotteemme räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaiseksi ja valtaosa tuotannostamme menee vientiin. Corelasen palveluksessa on 67 ammattilaista. Lisätietoja: www.corelase.fi ja www.coherent.com .
 
Asiakkaamme Corelase kasvaa voimakkaasti ja haemme heille nyt osaavaa
 
WEB-OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.
 
Pääasiallinen tehtäväsi on web-pohjaisen intranetin jatkuva kehitystyö ja tehtäviisi linkittyy olennaisesti myös intranetiin integroitujen muiden ohjelmistojen ja järjestelmien kehitys.
 
Tulet osaksi tiimiä, jossa nykyisen web-kehittäjän vastuut laajenevat. Tiimisi monipuolisesta kokemuksesta saat tarvittaessa tuen työllesi. Voit olla jo kokenut osaaja tai urasi alkutaipaleella, sillä tärkeintä on aito kiinnostuksesi ja halusi työskennellä tehtävässä. Työskentelykielesi on paikallisesti suomi, mutta kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.
 
Toivomme Sinulta web-ohjelmointiosaamista, kokemusta MS SQL ja/tai muista relaatiotietokannoista sekä kokemusta ainakin osasta seuraavia: Adobe ColdFusion, PHP, HTML, JavaScript, JQuery. Eduksesi katsotaan myös full-stack -kokemuksesi. Koulutuksesi voi olla soveltuvan alan insinööri tai DI.
 
Corelasen toiminnan perusta on pyrkimys uuden oppimiseen ja asioiden soveltamiseen ja arvostammekin aitoa kiinnostustasi oppia uutta ja kehittyä työssäsi. Toivomme sinulta itseohjautuvuutta ja aktiivista otetta työtehtäviisi, mutta työskentelet läheisesti myös teollisuustuotannon henkilöiden kanssa.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi ainutlaatuista laserteknologia-alan kansainvälistä organisaatiota, jossa henkilöstön hyvinvoinnista huolehditaan erinomaisilla henkilöstöeduilla.
 
Hae tehtävää 5.2.2019 mennessä osoitteessa www.adecco.fi .  Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Katja Hämäläinen, 050 444 4457 tai katja.hamalainen(at)adecco.fi .
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Web-ohjelmistokehittäjä


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Katja Hämäläinen


Toimipaikka:  Tampere