(Poistunut julkaisusta)

Web Full Stack Developer
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

Voisiko sinun seuraava urasteppi olla sisäisessä Full Stack -kehitystyössä valtakunnallisesti yhdessä suurimmista IT-taloista? Kiehtooko sinua ajatus monista miljoonista asiakkaista, jotka pääsevät käyttämään kehittämiäsi IT-ratkaisuja?   

 

Meillä OP:lla omistaja-asiakkaita on yli kaksi miljoonaa ja tämä kohderyhmä on meille erityisen tärkeä. Siksi toimivat monikanavaiset sovellukset ovat avainasemassa varmistaessamme omistaja-asiakkaidemme tyytyväisyyden.  Tämän takia etsimme nyt lisävahvistusta ammattitaitoiseen nelihenkiseen tiimiin, jonka vastuulla on omistaja-asiakkaiden asiakasstrategian kehitystyöt teknologian näkökulmasta. Tällä hetkellä tiimin tehtävälistalla on muun muassa omistaja-asiakkaiden bonusjärjestelmään liittyviä projekteja.  

 

Full Stack Developerina tuet tiimin toimintaa kehittämällä OP:n omistaja-asiakkaille suunnattuja ohjelmistoratkaisuja, jotta voimme pitää yllä korkean tason digitaalisia omistaja-asiakaspalveluita. Tulet toimimaan erityisesti op.fi-alustan kehitystehtävissä asiakasrajapinnassa ja pääset roolissasi uudistamaan OP:n tärkeimmän asiakasryhmän etujen hallintaa ja tarjontaa, mutta myös luomaan aiempaa vahvempia ja parempia devops käytäntöjä kehittämisen tueksi. Roolissasi olet siis osuuskuntatoiminnan ytimessä. Tässä työssä pääset aidosti vaikuttamaan työlläsi miljoonien suomalaisten käyttökokemukseen ja tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden kehittyä sisäisen ohjelmistokehityksen parissa isossa ja arvostetussa yrityksessä. Työskentely tapahtuu OP:n konttorilla Oulussa ja tehtävä sisältää satunnaista matkustamista Suomen sisällä.  

 

Päiväsi koostuvat siis 

 

- Omistaja-asiakkaille suunnattavien sovellusten kehitystyöstä  
- Vahvasta yhteistyöstä sisäisten sidosryhmien kanssa 
- DevOps-toimintatapojen käyttöönotosta teknisen ketteryyden parantamiseksi 

 

Odotamme sinulta 

 

Toivomme taustastasi löytyvän onnistunutta työskentelyä Javalla ja Reactilla sekä aiempaa kokemusta Full Stack –roolista. Arvostamme teknistä taustaasi, mutta tässä tehtävässä menestyy kuitenkin parhaiten henkilö, joka omaa raikkaan ja rohkean ajattelutavan, jonka myötä innostut haasteista ja innostat myös muita niiden ratkaisuun. Me OP:lla inspiroidumme Ketterästä tiimityöstä ja yhdessä tekemisestä, joten toivomme, että olet muiden kanssa työskentelystä innostuva ja aktiivisesti mukana oleva kollega. Käy kuuntelemassa, mitä DevOps meidän toiminnassa tarkoittaa ja kurkkaa, miltä meidän devaajan päivä oikein näyttää! 

 

Etsimme hakemuksestasi  

 

- Aikaisempaa kokemusta Full Stack -tehtävistä  
- Java ja React –osaamista  
- DevOps -ajattelutapaa ja innostavaa työotetta 
- Hyvää suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa 

 

Mitä me tarjoamme sinulle? 

 

Meillä luodaan ja kehitetään toimialan parhaita tuotteita ja palveluita yhdessä muiden kiven kovien ammattilaisten kanssa!  Pääset työskentelemään moderneissa tiloissa Oulun kampuksella hyvien kulkuyhteyksien päässä. Oulussa työskentelee n. 400 työntekijää ja koko OP Ryhmässä noin 12 000 henkilöä, joten osaamista löytyy hurjalta määrältä eri alojen asiantuntijoilta. Juuri huippuosaavat kollegat koetaan meillä kyselyjen mukaan eniten ammatillista kasvua vauhdittavaksi seikaksi arjessamme. 

  

Pankkialan toimijana voisi helposti kuvitella muuta, mutta olemme yksi Suomen suurimpia IT taloja ja tuotamme asiakkaille näkyvät IT-ratkaisut pääosin itsenäisesti. Siksi meidän talosta löytyy tuhansia alan osaajia ja esimerkiksi koodarikulttuuri näyttäytyy jo nykypäivänä vahvana. Arvostamme intohimoa tuottaa laadukasta koodia, johon liittyvä automaatio on uudelleenkäytettävää ja jonka dokumentaatio on korkeatasoista. Kyky tunnistaa riippuvuuksia, ongelmia ja riskejä sekä toimia näiden pohjalta ratkaisukeskeisesti on meille tärkeää. Ajattelemme, että jokainen tiimiläinen on osaltaan tekemässä OP:sta ketterämpää organisaatiota, joten arvostamme jokaisen omaa itseohjautuvaa työpanosta ja näkemystä erilaisista tavoista päästä hyviin lopputuloksiin. 

  

Lisäksi tietenkin meiltä löytyy erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Etuihimme kuuluvat henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Lisäksi saat käyttöösi kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa. Isona talona meillä toki on myös tarjota ison talot edut henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii OP Software Academy, jossa saat lisäkouluttautua työajallasi.  

  

Näin haet meille töihin 

 

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin hae tehtävään heti! Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Viimeinen hakupäivä keskiviikkona 8.4.2020. Lisätietoja antaa sähköpostitse Jukka Merisalo, Competence Lead (jukka.merisalo@op.fi). Olemme sinuun yhteydessä heti käsiteltyämme hakemuksesi, joten sinun ei tarvitse odotella turhia.  

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, ja hänelle teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.