Web Editor Academic Workille!
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2021
Oletko kiinnostunut digitaalisesta viestinnästä ja taitava tuottamaan sisältöä eri muodoissa? Etsimme meille Academic Workille Web Editoria työskentelemään Espoon toimistollemme. Web Editorina olet osa isoa kansainvälistä markkinointiosastoa, ja vastuullasi on varmistaa markkinointitoimenpiteiden soveltuvuus Suomen markkinoille. Tehtävässä pääset työskentelemään itsenäisesti, mutta samalla tiiviissä yhteistyössä markkinoinnin asiantuntijoiden ja paikallisen organisaation kanssa.
KUVAUS
Työtehtävästä:

Sen lisäksi, että vastaat markkinointitoimenpiteiden soveltuvuudesta Suomen markkinoille, olet vastuussa nettisivujen hallinnoinnista, päivittämisestä sekä hakukoneoptimoinnista. Päivittäiseen työhösi kuuluu sisällön tuottaminen, kampanja- ja muiden materiaalien kääntäminen ja mukauttaminen, sekä sen varmistaminen, että näymme oikealla tavalla oikeissa kanavissa. Lisäksi hallinnoit ja kehität orgaanista näkyvyyttä sosiaalisen median kanavissa, ja varmistat aktiivisen dialogin kohderyhmiemme kanssa. Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee ylläpitää ymmärrystäsi ja kerätä tietoa paikallisista markkinoista ja liiketoiminnasta, sillä sen avulla varmistamme markkinoinnin relevanttiuden ja ajankohtaisuuden.

Tiimisi ja sijainti:

Web Editorina olet osa Web Content -tiimiä, joka on osa kansainvälistä markkinointiosastoa. Tiimiin kuuluu seitsemän Web Editoria, joilla kaikilla on sama vastuu omalla markkina-alueellaan kuudessa eri maassa. Vaikka työskentelemme eri maista käsin, teemme tiivistä yhteistyötä ja olemme yhteydessä päivittäin. Ylläpidämme vahvaa ryhmähenkeä mm. yhteisillä etäkahvitauoilla, jumppahetkillä sekä afterworkeilla.

Web Content -tiimin lisäksi teet läheistä yhteistyötä markkinointiosaston muiden asiantuntijoiden kanssa, sekä paikallisesti niin myynnin, operaatioiden kuin johtoryhmän kanssa. Tätä läpileikkaavampaa roolia on vaikea löytää!
TYÖNKUVA
Vastuut:


* Nettisivujen hallinnointi ja ylläpito päivittämällä ja lisäämällä sisältöä mm. SEO huomioiden
* Orgaanisen sosiaalisen median näkyvyyden hallinnointi, ylläpito ja kehittäminen strategiamme mukaisesti
* Aktiivinen osallistuminen kampanjoiden ja muiden toimenpiteiden suunnitteluun antamalla suosituksia ja tietoa paikallisesta markkinasta ja liiketoiminnasta
* Kaiken julkaistavan sisällön laadusta vastaaminen, mm. optimoinnin, kieliopin ja ilmaisutyylin osalta; lisäksi laadukkaan yhteistyön varmistaminen käännöstoimiston kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Relevantti korkeakoulutus, esim. viestintä tai markkinointi
* Aiempaa (osa- tai kokoaikaista) työkokemusta viestinnästä tai markkinoinnista
* Osaamista ja kiinnostusta tekstisisältöjen kirjoittamiseen ja työstämiseen eri muodoissa
* Erittäin hyvä suomen ja englannin kielen taito sekä kirjallisesti että suullisesti


Arvostamme myös:


* Aikaisempaa kokemusta CMS-järjestelmän käytöstä
* Aikaisempaa kokemusta hakukoneoptimoinnista (SEO)


Lisätietoa:


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Työmäärä: Kokoaikainen
* Kesto: Vakituinen


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä etenemme heti tehtävään soveltuvien henkilöiden löydyttyä! Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja teemme haastatteluita jo haun aikana.
MUUTA TIETOA
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1536554
  • Tehtäväalue: Viestintä
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo