(Poistunut julkaisusta)

WEB DEVELOPER (WordPress)
Vitabalans Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2018

Haemme digimarkkinoinnin tiimiimme Hämeenlinnaan, vakituiseen työsuhteeseen,
 
WEB-KEHITTÄJÄÄ (WORDPRESS)
 
Vitabalans on vahvasti kasvava ja kansainvälistyvä lääkeyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi reseptilääkkeitä, itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä ja eläinvalmisteita. Tehtaamme ja pääkonttorimme sijaitsevat Hämeenlinnassa. Päämarkkina-alueemme on Suomi, ja lisäksi tuotteitamme viedään oman myyntiorganisaatiomme voimin 13 maahan Euroopassa.
 
Haemme WordPressin hallitsevaa koodaria kehittämään ja ylläpitämään omia verkkopalveluitamme. Keskeisiin työtehtäviisi markkinointi- ja IT-osaston rajapinnassa kuuluu mm. verkkokauppojen sekä verkko- ja kampanjasivujen tekninen ylläpito. Olet yksi markkinointitiimimme avainhenkilöistä ja vastaat kansainvälisen yrityksemme verkkopalveluiden toimintavarmuudesta ja siitä, että sivustomme vastaavat teknisiltä ominaisuuksiltaan tämän päivän vaatimuksia. Tukenasi on digitiimimme graafikot ja sisällöntuottaja sekä markkinointipäälliköt, joiden kanssa kehität digitaalista markkinointiamme kunianhimoisella otteella. Sen lisäksi, että pääset hyödyntämään laajaa osaamistasi WordPressin parissa, tehtäviisi kuuluu myös räätälöidyn CRM-järjestelmän loppukäyttäjätuki Suomessa ja vientimaissamme.
 
Odotamme sinulta

  • vahvaa kokemusta ja näyttöä WordPress-alustaisten verkkopalveluiden ylläpidosta ja kehitystyöstä (Web-ohjelmointi, back end, Woo Commerce)
  • web-markkinoinnin työkalujen ja niihin liittyvien integraatioiden hallintaa hakukoneoptimoinnista mainontaan, konversioseurantaan ja analytiikkaan.
  • osaamista palvelimista sekä verkko- ja käyttäjätunnusten hallinnasta.
  • hyvää ongelmanratkaisukykyä, tiimityötaitoja sekä halua kehittää sekä omaa että tiimisi osaamista. Tiimisi koostuu digimarkkinoinnin sisällöntuottajista ja IT-osastomme jäsenistä.
  • hyvää projektinhallintakykyä sekä itsenäistä ja vastuullista työotetta.
  • hyvää suullista ja kirjallista kielitaitoa suomeksi ja englanniksi.
  • luovuutta, analyyttisyyttä, asiakaslähtöistä asennetta ja ihmissuhdetaitoja.

 
Tarjoamme vakavaraisen perheyrityksen työsuhde-edut sekä sitoutuneiden kollegoiden vahvan tuen. Lopullinen työnkuvasi muokkautuu omien vahvuuksiesi ja tarpeidemme mukaiseksi.
 
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si, sekä mahdolliset työnäytteet sähköpostitse 20.1.2019 mennessä osoitteeseen recruitment@vitabalans.fi otsikolla ”Web Developer”. Lisätietoja tehtävästä antaa Digital Marketing Manager Mervi Salmela p. 050 4360 481. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.