(Poistunut julkaisusta)

Web Developer (Front End)
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018Työn kuvaus:
  Rahalaitos.fi liiketoiminta on osa Eone Oy:tä. Eone Oy on vuonna 2001 perustettu, kotimainen finanssiteknologia yritys, joka tarjoaa pankeille, lainanantajille sekä vakuutusyhtiöille markkinapaikan, jonka avulla yhdistetään kuluttajat ja palveluntarjoajat saman katon alle. Yrityksen visiona on järkevöittää ja helpottaa kuluttajien päivittäistä talouden pitoa sekä samalla tarjota kumppaneille markkinapaikka, jonka avulla asiakkaat voivat tarjota tuotteitaan valitulle kohderyhmälle. Yritys nimettiin viime vuonna Pirkanmaan menestyneimpien yritysten listalle. 
 
Haluatko työskennellä kasvavan ja kehittyvän yrityksen huipputiimissä moderneissa toimitiloissa aivan Tampereen keskustassa?
 
Asiakkaamme Rahalaitoksen liiketoiminnan kasvun ansiosta haemme Web Developeria Tampereelle.
 
Olet taustaltasi Front End-osaaja ja sinulla on taustallasi kokemusta verkkosivujen ohjelmoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta. Arvostamme osaamistasi seuraavista teknologioista: JavaScript, HTML, CSS (SCSS), UI/UX. Visuaalinen näkemyksesi on plussaa ja pystyt kommunikoimaan sekä suomen että englannin kielellä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja tunnet vahvasti eteenpäin katsovan ja keskustelevan kulttuurimme omaksesi. Nautit yhdessä tekemisestä ja suhtaudut innokkaasti myös oman osaamisesi kehittämiseen. Voit olla taustaltasi myös Full Stack Developer -tasoinen osaaja.
 
Tehtäviisi kuuluu mielenkiintoiset ja vaihtelevat verkkosivujen kehitystehtävät.
 
Tarjoamme sinulle huippuporukan tuen, modernit toimitilat ydinkeskustassa sekä asiakkaamme työsuhde-edut. Pääset osaksi nuorekasta, sitoutunutta ja positiivisella draivilla työhön suhtautuvaa työyhteisöä, jossa työpanostasi arvostetaan ja jonne on aamuisin mukava herätä töihin.  Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Mikäli tämä paikka kuulostaa sinun seuraavalta haasteeltasi, laita hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi viimeistään 30.9.2018 mennessä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR Consultant Anna-Leena Mustonen puh. 050 386 9112 / anna-leena.mustonen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Web Developer (Front End)


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Anna-Leena Mustonen, +358503869112


Toimipaikka:  Tampere